Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Άρδας Καστανεών-Ιπποκράτης 1-0

Το γκολ του Χρήστου Γενηκομσίου στο 78ο λεπτό έκρινε το νικητή του αγώνα του Άρδα Καστανεών με τον Ιπποκράτη. Η ομάδα του Χρήστου Χρηστούδη σημείωσε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες και μοιράζεται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, την Α.Ε. Διδυμοτείχου και το Άλεξ. Από την πλευρά του, το συγκρότημα του Βαγγέλη Καραπαναγιώτη δεν έχει μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα.


Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος με τον Ντινούδη στο 47ο λεπτό και την κεφαλιά του Γενηκομσίου στο 55', η οποία κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Τζαμπατζάκη. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ιπποκράτη να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα, αλλά το πλασέ του Παναγιωτόπουλου κόντραρε στα σώματα. Στο 78' ο Άρδας Καστανεών σημείωσε το νικητήριο γκολ με κεφαλιά του Γενηκομσίου, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Ιπποκράτη ολοκλήρωσε τον αγώνα για το τελευταίο δεκάλεπτο με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Δανιήλ με δέκα ποδοσφαιριστές. Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα το σουτ του Χαρχάλη, που είχε περάσει στον αγώνα στη θέση του τραυματία Παναγιώτη Μυλωνά, κατέληξε άουτ. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης σφραγίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων σ' ένα ισορροπημένο παιχνίδι.



Την επόμενη αγωνιστική ο Άρδας Καστανεών θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Ο. Μαϊστρου (24/10, 16:00), ενώ ο Ιπποκράτης θα φιλοξενήσει την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου (24/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σουβαρας με βοηθούς τους Γεωργακούδη και Παπαδόπουλο.

Άρδας Καστανεών: Ντινούδης Σ., Χαρισιάδης, Παπαζήσης, Γενηκομσίου, Γουγουλιάς (72' Γ. Μυλωνάς), Νάκου, Πετρόπουλος, Μυλωνάς Π. (18' λ. τρ. Χαρχάλης), Κασπαρίδης (62' Νικολαϊδης), Καπετανίδης, Ντινούδης Κ.

Ιπποκράτης: Tζαμπατζάκης, Δεληγιαννίδης (65' Μόκαλης), Δανιήλ, Άχπα, Καρίπης, Γαλανός, Γυλος, Μακιτσιάν, Παγωνίδης, Παναγιωτόπουλος (75' Αγοράκης), Ράλλης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου