Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΕ Ριζίων-Ένωση Άνθειας Αρίστεινου 1-4

Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου επικράτησε εκτός έδρας με 4-1 της ΠΑΕ Ριζίων στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. 


Η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, όπως και η Α.Ε. Διδυμοτείχου, το Άλεξ και ο Άρδας Καστανεών. Από την πλευρά του το συγκρότημα του Παναγιώτη Καλπακίδη δεν έχει μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά του προωθημένου Απότα και διπλασίασαν τα τέρματά τους πέντε λεπτά αργότερα με τον Βασίλη Τερζή. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Μαλτέζος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Πέντε λεπτά αργότερα η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου έχασε τριπλή ευκαιρία σε φάση διάρκειας στα καρέ των γηπεδούχων, με την άμυνα του Πενταλόφου να απομακρύνει εν τέλει σε κόρνερ μετά τις προσπάθειες των Απότα και Καβατζικιώτη. 

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η ομάδα των Ριζίων έφτασε κοντά στο γκολ με το πλασέ του Νοβοκρεσενίδη, με τους αμυντικούς όμως της Ένωσης να απομακρύνουν τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Δορουγιδένη δε βρήκε στόχο. Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με τον Τσομπανούδη. Στο 80' ο Β. Τερζής τροφοδότησε τον Καπανίκα, που είχε περάσει ως αλλαγή δέκα λεπτά νωρίτερα, αλλά το σουτ του τελευταίου από το ύψος του πέναλτι δεν είχε την επιθυμητή για την ομάδα του κατάληξη. Στο 88' ο Δορουγιδένης διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Η ΠΑΕ Ριζίων θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ποντιακό την Κυριακή στις 16:00 το απόγευμα, ενώ η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου θα φιλοξενηθεί το Σάββατο την ίδια ώρα από τον Ιπποκράτη στη Δραγάνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Μπρίμπο και Τσίκα.

ΠΑΕ Ριζίων: Οσανλής, Κωστογλούδης (46' Κατσάνος), Βενετίδης, Μαντατζής, Καπουκράνης, Μπατιατίδης, Τσουκάρης, Τσομπανίδης, Τσακαλίδης (60' Σαλδής), Παγωνίδης, Νοβοκρεσενίδης (70' Μουτάφης)

Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου: Kαρβουνίδης, Δουμπουλάκης, Δίγκας (65' Μωραϊτης), Απότας (75' Σίσκος), Κωνσταντάκης, Τσαπάνης, Δορουγιδένης, Πατσιώρας, Τερζής Β., Μαλτέζος, Καβατζικιώτης (70' Καπανίκας)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου