Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΕ Ριζίων-Άρδας Καστανεών 1-2

Ο Άρδας Καστανεών επικράτησε εκτός έδρας με 1-2 της ΠΑΕ Ριζίων και σημείωσε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές. Από την πλευρά της η ομάδα των Ριζίων γνώρισε τη δεύτερη ήττα της μετά την εκτός έδρας ήττα της πρεμιέρας με 3-0 από το Άλεξ.



Η ομάδα του Χρήστου Χρηστούδη άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά του Γενηκομσίου. Στο 45' οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Κώστα Ντινούδη. Οι γηπεδούχοι, που αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 80ο λεπτό της συνάντησης λόγω αποβολής του Καστρινού, μείωσαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Μπατιατίδη στο τελικό 1-2.

Την επόμενη αγωνιστική η ΠΑΕ Ριζίων φιλοξενεί την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και ο Άρδας Καστανεών υποδέχεται τον Ιπποκράτη (18/10, 16:00).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Καραϊσκο και Γεωργακούδη.

ΠΑΕ Ριζίων: Oσανλής, Τοκαλατσίδης, Βενετίδης, Τσουκάρης, Καπουκράνης, Μπατιατίδης, Τσομπανούδης (87' Κωστογλούδης), Καστρινός, Σαλδής (55' Τσακαλίδης), Νοβοκρεσενίδης (65' Μουτάφης), Παγωνίδης

Άρδας Καστανεών: Ντινούδης Σ., Χαρισιάδης, Παπαζήσης, Γενηκομσίου, Γουγουλιάς, Νάκου, Πετρόπουλος (86' Μυλωνάς Π.), Τζαφερίδης (65' Χαρχάλης), Ντινούδης Κ., Κασπαρίδης (76' Τζιρατούδης), Καπετανίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου