Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ασπίδα Θουρίου-Θύελλα Κυπρίνου 1-4

Η Θύελλα Κυπρίνου επικράτησε εκτός έδρας με 4-1 της Ασπίδας Θουρίου και σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες. Από την πλευρά της η ομάδα του Θουρίου έχει μέχρι τώρα ένα βαθμό, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ομόνοια Φυλακίου.



Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ζέλιο, που σημείωσε το τρίτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Κύρου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 80' ο Σιώπης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 90' οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με εκτέλεση πέναλτι του Βογιατζή και στο επόμενο λεπτό ο Σύρμου διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Την επόμενη αγωνιστική η Ασπίδα Θουρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ορφέα Δικαίων (18/10, 16:00) και η Θύελλα Κυπρίνου φιλοξενείται από την Ομόνοια Φυλακίου (17/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαραλαμπίδης με βοηθούς τους Τσίκα και Κωνσταντάκη.

Ασπίδα Θουρίου: Παρουσίδης, Δουλάκης, Αλτικολάτσης, Καραγιάννης, Τσιοράλης, Ιωαννίδης, Καλλιοντζής, Πετρίδης, Κυρκούσης, Βογιατζής, Ρέππας. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Βογδάνης και Ζηλιασκόπουλος.

Θύελλα Κυπρίνου: Κοτζά Χ., Γκαγκαβουζίδης, Κοτζά Μ., Μουτάφης, Σύρμου, Κύρου, Τσελεμπής, Τοπούζης, Ζέλιος, Σιώπης, Θυμνιούδης. Ως αλλαγή μπήκαν στον αγώνα οι Μπεναβελης, Ηλιού και Γώγογλου.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου