Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

A.O. Nεοχωρίου-Ομόνοια Φυλακίου 5-1

Ο Α.Ο. Νεοχωρίου επικράτησε με 5-1 της Ομόνοιας Φυλακίου και πανηγύρισε την κατάκτηση των πρώτων τριών βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα. Από την πλευρά της, η ομάδα του Φυλακίου έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα ένα βαθμό, καθώς στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Ασπίδα Θουρίου.



Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με το πλασέ του Καμπουρούδη, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν προσωρινά με τον Πέτρο Μπουρμά στο 30', ο οποίος αξιοποίησε ιδανικά τη πάσα του Θεοχαρίδη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, το Νεοχώρι κατάφερε να πετύχει τρία γκολ μέσα σε διάστημα εννέα λεπτών και συγκεκριμένα στο 48' και το 53' με τον Μελιξιτιάν και στο 57' με τον Παπαδόπουλο ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παπαδόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Νεοχωρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Δόξα Ορεστιάδας (17/10, 16:00), ενώ η Ομόνοια Φυλακίου υποδέχεται τη Θύελλα Κυπρίνου (17/10, 16:00).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δαλαμπούρας με βοηθούς τη Χρηστίδου και τον Γιαννόπουλο.

Α.Ο. Νεοχωρίου: Μητροκολοβός, Δημητριάδης Στ., Κιτσικούδης, Δημητριάδης Δ., Καδόπουλος (Θεοδώρου), Κουσουλός, Ρουσίδης Θ., Ζουπίδης, Παπαδόπουλος, Μελιξιτιάν (Τσατσαρώνης), Καβουρούδης (Μαλτούδης Φ.)

Ομόνοια Φυλακίου: Μπουρμάς Παν., Παναγιωτίδης, Φαρφάρας, Αλμπάντης, Παπαδόπουλος, Γεωργακούδης, Τσιγκούνης, Κιουτσίκης, Κελαποστόλου, Μπουρμάς Πετρ., Θεοχαρίδης. Αγωνίστηκαν ως αλλαγή οι Γιώτης, Πετρίδης, Χατζηιωαννίδης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου