Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Α.Ο. Δορίσκου-ΠΑΕ Νίψας 1-5

Η ΠΑΕ Νίψας επικράτησε εκτός έδρας με 5-1 του Α.Ο. Δορίσκου και σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές. Από την πλευρά της η ομάδα του Δορίσκου έχει τρεις βαθμούς, καθώς στην πρεμιέρα κέρδισε με 7-1 τον Α.Ο. Μοναστηρακίου.




Για την ομάδα της Νίψας δύο γκολ σημείωσε ο Λαμπάκος και από ένα γκολ πέτυχαν οι Γκουντενούδης, Μαρμαρίδης και Μιχαηλίδης. Για τους γηπεδούχους είχε μειώσει προσωρινά σε 1-3 ο Μιχάλης Αλμετίδης με εκτέλεση πέναλτι. Στη συγκεκριμένη φάση είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε ο Κυριάκος Πεχλιβανίδης αφήνοντας την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.



Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Δορίσκου θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Έβρου (18/10, 11:00) σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, ενώ η ΠΑΕ Νίψας στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της μετά από δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια, θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Μάκρης (17/10, 16:00).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σουβαράς με βοηθούς τους Σταγκόπουλο και Ουζουνίδη.

A.O. Δορίσκου: Koυρτίδης, Γαλαζούλας, Μανδηλας, Μπρίμπος, Πεζικίδης, Αλμετίδης Χ., Ζάκκας, Τσομπανάκης, Αλμετίδης Μ., Τσανάκας, Μαύρος. Ως αλλαγές έπαιξαν οι Καρπουζάκης, Μπαλτζής, Πολυσάκης.

ΠΑΕ Νίψας: Βολτέζος, Κοτζαμανίδης, Τσαουσίδης, Πεχλιβανίδης Κ., Μπατμανίδης, Καλαϊτζίδης, Μαρμαρίδης, Γκουντενούδης, Κωνσταντινίδης (51' Μιχαηλίδης), Λαμπάκος (71' Καρυπίδης), Πεχλιβανίδης Θ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου