Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΑΕΚ Έβρου-Α.Σ. Πέπλου 5-1

Η ΑΕΚ Έβρου επικράτησε με 5-1 του Α.Σ. Πέπλου και σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες. Από την πλευρά της, η ομάδα του Πέπλου δεν έχει μέχρι τώρα βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.



Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Αμβροσιάδη και στο 26' ο Σταγκόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Μέσα σε δύο λεπτά η ομάδα του Νίκου Γελαδάρη πέτυχε ισάριθμα τέρματα με τον Πολυχρονίδη (55') και τον Τσακανίκα (57') ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Τσουλφα και στο 72' ο Τσακανίκας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.


Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ Έβρου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Δορίσκο (18/10, 11:00), ενώ ο Α.Σ. Πέπλου υποδέχεται τη Θράκη Φερών (18/10, 11:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταφυλάς με βοηθούς τους Αποστολίδη και Τουντζιαράκη.

ΑΕΚ Έβρου: Στέφος, Αμβροσιάδης, Τσακίρης, Στροφύλλας, Βασταρδέλης, Πιστάλκας, Πολυχρονίδης, Τσακανίκας, Σταγκόπουλος (Νάνος), Χατζηκωνσταντινίδης, Πεκιαρίδης, Κατσαντούρας

ΑΣ Πέπλου: Κατσούγιας, Τσιπλάκης Β., Σωτηρίου, Μπουγιουκλής, Γιαξίδης, Γιαλαματζής, Τσουλφας, Τσάντζαλης, Παπαδόπουλος Σ., Παπαδόπουλος Χ., Πασχαλίδης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Βερανούδης, Σιδεράς, Καλπάκας.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου