Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ακρίτας Ορμενίου-Δόξα Δόξας 2-0

Ο Ακρίτας Ορμενίου επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Δόξας Δόξας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Η ομάδα του Ορμενίου συνέχισε την αήττητη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας σημειώσει δύο νίκες και μια ισοπαλία. Από την πλευρά της, η Δόξα Δόξας έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα τρεις βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιολέ, που σημείωσε το πρώτο φετινό του γκολ. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση σε τετ-α-τετ του Αραμπατζή, όπως επίσης και με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου με το δοκάρι του ίδιου ποδοσφαιριστή. Στο 40' ο γκολκίπερ του Ορμενίου βρέθηκε σε ετοιμότητα στην εκτέλεση φάουλ του Καπουλού. 

Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα της Δόξας ζήτησε πέναλτι σε σουτ του Μανουσιάδη, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού του Ορμενίου (εξέφρασε επίσης διαμαρτυρίες για τις υποδείξεις τριών oφσάιντ). Στο 65' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καπουλού με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πέντε λεπτά αργότερα, οι ποδοσφαιριστές του Ακρίτα, εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, κατάφεραν να διπλασίασαν τα τέρματά τους με πλασέ του Δημάκη, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 85' με το δοκάρι του Κώστα Κιτσικούδη, το οποίο ήταν το δεύτερο για την ομάδα του στο παιχνίδι.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ακρίτας Ορμενίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηρακλή Σαγήνης και η Δόξα Δόξας θα φιλοξενήσει τον Ακρίτα Νέας Βύσσας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τοκμακίδης με βοηθούς τους Θεοδωρακέλη και Τσομπανίδη.

Ακρίτας Ορμενίου: Βασιλειάδης Β., Θεοχαρίδης, Δημητριάδης, Μπαξεβανίδης, Παπιντσούδης, Μαραγγούδης, Βασιλειάδης Δ., Κιολές, Δημάκης, Θεοδοσίου, Θεοδωρίδης. Ως αλλαγές έπαιξαν οι Τζιρούδης, Ρουσίδης και Καραστογιάννης.

Δόξα Δόξας: Διαμαντής, Μουσικούδης, Πατρώνας, Μπουρουτζής, Βαβαϊτης (40' Μπισκιτζής), Καπουλούς, Μαλλιώρας, Λουλούδης (81' Κιτσικούδης Γ.), Αραμπατζής (70' Κορομηλάς), Κιτσικούδης Κ., Μανουσιάδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου