Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Δόξα Στέρνας-Ακρίτας Νέας Βύσσας 2-2

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Δόξας Στέρνας με τον Ακρίτα Νέας Βύσσας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Η ομάδα της Στέρνας απέσπασε τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της (μετά το 1-1 με τον Ακρίτα Ορμενίου) και έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά του ο Ακρίτας Νέας Βύσσας έφτασε στους τέσσερις βαθμούς μένοντας αήττητος για δεύτερο σερί ματς.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 15' με τον Μελίδη, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Νέας Βύσσας πέτυχε προσωρινά την ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά, καθώς ισοφάρισε στο 57ο λεπτό με τον Λαμπίδη και προηγήθηκε στο 61' με τον Ψαθά. Στο 75' ο Καλαμπάκας ισοφάρισε για τη Δόξα Στέρνας και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής, η Δόξα Στέρνας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ασπίδα Θουρίου και ο Ακρίτας Νέας Βύσσας θα φιλοξενηθεί από τη Δόξα Δόξας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεσούδης με βοηθούς τους Χαραλαμπίδη και Κίτσο.

Δόξα Στέρνας: Tσιφτσίδης, Βούλγαρης, Σιμιτσάκης, Τσιολακίδης, Μαντάρας, Καλιαμπάκας, Μαύρος, Ντινούδης, Φαντίδης (73' Μαντζαρίδης), Μελίδης, Γυλός (57' Τσομπανίδης)

Ακρίτας Νέας Βύσσας: Τσομπανίδης, Αραμπατζής, Κουρτίδης, Αρχοντίδης, Τζότζολας, Παντσίδης, Αλεξούδης, Ψαθάς, Γκεργκίδης (46' Κουτουκίδης), Πλιατσικίδης, Λαμπίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου