Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ένωση Οινόης-Ηρακλής Σαγήνης 2-0

Η Ένωση Οινόης επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του Ηρακλή Σαγήνης και σημείωσε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Από την πλευρά της η ομάδα της Σαγήνης γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.



Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 85' με τον Τσιφτσή, που πέρασε στο παιχνίδι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 90' με τον Καλουζίδη, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ του στη φετινή σεζόν. Η ομάδα της Σαγήνης αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 64ο λεπτό λόγω αποβολής του Παπαγιαννίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Την επόμενη αγωνιστική η Ένωση Οινόης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Ο. Νεοχωρίου (25/10, 11:00), ενώ ο Ηρακλής Σαγήνης θα υποδεχθεί τον Ακρίτα Ορμενίου (25/10, 15:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δαλαμπούρας με βοηθούς τους Τοκμακίδη και Κίτσο.

Ένωση Οινόης: Πανταζής, Παπιογλου (87' Μπαξεβάνης), Μπαξεβανίδης Π., Τσομπανίδης, Αρβανίτης, Πεχλιβανίδης (88' Καρακαντης), Μπαξεβανίδης Σ., Γκακίδης (46' Τσιφτσής), Ισμαήλογλου, Καλουζίδης, Μουσταφάογλου

Ηρακλής Σαγήνης: Ζαχαρίδης, Πατρής, Τσομπανίδης, Ντατιανίδης (87' Τσαμπάζης), Παπαγιαννίδης, Δομπάζης, Κασάπης, Πασχαλίδης, Χαριοπολίτης, Χρηστίδης (82' Αλεξιάδης), Τσακίρης (46' Χρυσάφης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου