Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Πυρσός Σιδηρούς-Ακρίτας Δαδιάς 1-1

Ο Πυρσός Σιδηρούς και ο Ακρίτας Δαδιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. Η ομάδα της Δαδιάς κατέθεσε ένσταση πλαστοπροσωπίας για τη χρησιμοποίηση δύο ποδοσφαιριστών του Πυρσού Σιδηρούς και πλέον η τύχη του αγώνα θα αποφασιστεί από την ΕΠΣ Έβρου.


Η ομάδα της Δαδιάς μετουσίωσε σε γκολ την υπεροχή του πρώτου ημιχρόνου ανοίγοντας το σκορ στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ασλανίδη, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι, που έφτασαν κοντά στο γκολ με την κεφαλιά του Άκαλη Μεμέτ στο 60', ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Κεχαγιά. Στην υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.



Την επόμενη αγωνιστική ο Πυρσός Σιδηρούς θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο Ασπρονερίου (25/10, 15:00) και ο Ακρίτας Δαδιάς θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Τυχερού (24/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δερμετζόγλου με βοηθούς τους Τρυπή και Κωνσταντάκη.

Πυρσός Σιδηρούς: Μπουλμπούλ, Οσμάν Τσαούς, Άκαλη, Σερήφ, Αμπατζή (55' Μποσταντζή), Σερήφ, Σερήφ, Καφετζή (46' Τσαούς), Σαρτάρ, Κεχαγιά (80' Σερήφ Δαμάδογλου), Κεχαγιά

Ακρίτας Δαδιάς: Μπουρνατζίδης, Γιαμούζης Ι., Ράλλης Β., Γιαμούζης Γ., Καρασταμάτης, Νικολαϊδης, Τοπούζης, Αρουτσίδης, Τσαρσαταλίδης Σ. (65' Τσάνγκας), Παντελίδης, Ασλανίδης Κ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου