Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Α.Ο. Δορίσκου-ΑΕΚ Έβρου 5-1

Ο Α.Ο. Δορίσκου επικράτησε με 5-1 της ΑΕΚ Έβρου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Η ομάδα του Δορίσκου έφτασε στη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΚ Έβρου γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης με τον Τσανάκα και με δύο γκολ του Μιχάλη Αλμετίδη, που έφτασε στα τέσσερα τέρματα στο πρωτάθλημα, προηγήθηκαν με 3-0. Στο 35' ο Τσακανίκας μείωσε σε 3-1 για την ΑΕΚ Έβρου πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ στη φετινή σεζόν. Στο 75ο λεπτό ο Ζάκκας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 και δέκα λεπτά αργότερα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο στο πρωτάθλημα, διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Δορίσκου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Θράκη Φερών (25/10, 11:00) και η ΑΕΚ Έβρου θα φιλοξενηθεί από τον ΑΟ Μάκρης (25/10, 11:00).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κτιστόπουλος με βοηθούς τους Ουζουνίδη και Πέγιο.

Α.Ο. Δορίσκου: Κουρτίδης, Αλμετίδης Χρ., Γιοφτσίδης, Μπρίμπος, Νοτόπουλος, Τσανάκας, Καρπουζάκης, Μαύρος (75' Ζάκκας), Αλμετίδης Μ. (80' Μπαλτζής), Τσομπανάκης, Πολυσάκης (44' λ.τρ. Πεζικίδης)

ΑΕΚ Έβρου: Στέφος, Αμβροσιάδης, Τσακίρης, Στροφύλλας, Βασταρδέλης (46' Πιστάλκας), Χαρμπής, Πολυχρονίδης, Τσακανίκας, Νάνος (75' Γεωργιάδης), Χατζηκωνσταντινίδης (60' Καραστρατίδης), Πεκιαρίδης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου