Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Έβρος Σουφλίου-Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-1

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας ο Έβρος Σουφλίου επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή Αμπελοκήπων στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας και πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.



Η ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Ζιγκερίδη και στο 65' ο Λίτσκας διπλασίασε τα τέρματα του Έβρου Σουφλίου. Η ομάδα των Αμπελοκήπων μείωσε στο τελικό 2-1 με τον Τσεκερίδη (είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα στο 68' στη θέση του Νικολίτσα) στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.


Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό Αγιονερίου (11/10, 16:00).




Διαιτητής του χθεσινού αγώνα ήταν ο Δρακίδης του συνδέσμου Θράκης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Τζιώτζιο του ίδιου συνδέσμου.



Έβρος Σουφλίου: Θυμιανίδης, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Μπάμιος, Φραγκούλης, Χιζανασβίλι, Αβογιάν, Δραγανίδης (65' Ευφραιμίδης), Λίτσκας, Ζιγκερίδης (70' Αντωνιάδης Γ.), Εμρέ (65' Μερτίκας)

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Παπαθανασίου, Βόσδου, Σκέπης, Μπάρμπας (79' Κραγιόπουλος), Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Ζικερίδης (65' Τσιώμος), Νικολίτσας, Χιονίδης (68' Τσεκερίδης), Σαμπιασβίλι, Παπαϊωάννου

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου