Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΕ Πενταλόφου-Α.Ο. Μαΐστρου 3-3

Σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι η ΠΑΕ Πενταλόφου και ο Α.Ο. Μαΐστρου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Η ομάδα του Σάκη Παπαράδη και του Γιάννη Μιχαηλίδη προηγήθηκε στο 25' με σέντρα-σουτ του Δημούτση, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με προβολή του Κατίρη. Ο Τσομπανίδης με εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Πενταλόφου, μετά την επίτευξη του δευτέρου τέρματος των γηπεδούχων ακυρώθηκε ως οφσάϊντ γκολ του Α.Ο. Μαΐστρου και στο 75' ο Καϊσίδης έκανε το 3-1. Στο 80' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με τον Γιάννη Μαλασίδη και ισοφάρισαν στο 84' με τη σέντρα-σουτ του Σκάρλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δαλαμπούρας, με βοηθούς τους Παλιοπάνη και Τσίκα.

Την επόμενη αγωνιστική η ΠΑΕ Πενταλόφου έχει ρεπό, ενώ ο Α.Ο. Μαΐστρου υποδέχεται την Α.Ε. Διδυμοτείχου (11/10, 16:00).

ΠΑΕ Πενταλόφου: Φιλιππίδης, Γκαβανίδης, Καδόπουλος, Μάτσιος, Τσομπανίδης, Χατζηαγοραστού, Μπαρμπούδης, Οικονομίδης, Κατίρης (60' Νένογλου), Καϊσίδης, Βαϊτσης (76' Κώστογλου).

Α.Ο. Μαΐστρου: Δογάνης, Σκάρλος, Δαλακάκης (81' Τσιφτσής), Φωτεινός, Τσιτσιπάς (87' Καπανίδης), Λαγός (52' Μαρασλής), Γκαβανόζης, Παπαδόπουλος, Ι. Μαλασίδης, Γ. Μαλασίδης, Δημούτσης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου