Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ακρίτας Δαδιάς-Ομόνοια Λυκόφης 2-2

Ισόπαλος με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας του Ακρίτα Δαδιάς με την Ομόνοια Λυκόφης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ασλανίδη (40') και Αρουτσίδη (53'), που ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας της Δαδιάς μαζί με τους Βενετάκη και Τοπούζη. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ των Κουρούδη και Πιρπιρή με εκτέλεση πέναλτι στο 68ο και 76ο λεπτό της αναμέτρησης αντίστοιχα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε ο σκόρερ του πρώτου γκολ των γηπεδούχων, Ασλανίδης και αντικαταστάθηκε στο 88' από τον Τσιάνγκα, ενώ τραυματίας αποχώρησε και ο Κάλλης της Λυκόφης, που είχε περάσει στον αγώνα στη θέση του Γκουδούλα. Να ευχηθούμε περαστικά και στους δύο ποδοσφαιριστές.

Πριν την έναρξη του αγώνα τελέστηκε Αγιασμός από τον πατέρα Ιωακείμ.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ακρίτας Δαδιάς υποδέχεται τον Ατρόμητο Ασπρονερίου (11/10, 16:00) και η Ομόνοια Λυκόφης φιλοξενεί τον Πυρσό Σιδηρούς (11/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιβούδης με βοηθούς τους Κοντάρα και Θάνο.

Aκρίτας Δαδιάς: Καραμπάτσας, Χ. Καλόγερος, Ε. Ράλλης, Βενετάκης, Γιαμουζης, Απ. Ράλλης, Νικολαϊδης, Τοπούζης, Αρουτσίδης, Ασλανίδης (88' λ. τρ. Τσιάνγκας), Γ. Καλόγερος

Ομόνοια Λυκόφης: Μπουρουλίτης, Παπαναστασίου, Γραμμένος, Μαλλιαχούστας (Καραγιάννης), Τραγιανος, Γκουδούλας (Κάλλης), Μούτλιας, Καραμπάτσας (Μύρος), Κουρούδης, Πιρπιρής

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου