Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Δόξα Ορεστιάδας-Δόξα Δόξας 2-3

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, με δύο ανατροπές στο σκορ, η Δόξα Δόξας επικράτησε με 2-3 της Δόξας Ορεστιάδας στο γήπεδο του Χειμωνίου.


Η Δόξα Δόξας προηγήθηκε με τον Καπουλού, αλλά η Δόξα Ορεστιάδας ανέτρεψε προσωρινά την εις βάρος της κατάσταση με γκολ των Μοσινιάν (1-1 το σκορ ημιχρόνου) και Αμπελίδη (με γκολ στην επαναφορά της μπάλας μετά από απόκρουση του Διαμαντή σε εκτέλεση πέναλτι). Η Δόξα Δόξας ισοφάρισε με τον Κώστα Κιτσικούδη και ο Μανουσιάδης χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 2-3.

Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα Ορεστιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηρακλή Σαγήνης (11/10, 11:00), ενώ η Δόξα Δόξας υποδέχεται την Ένωση Οινόης (10/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δαλαμπούρας με βοηθούς τον Κίτσο Χρ. και τη Χρηστίδου.

Δόξα Ορεστιάδας: Μαυρίδης, Μαχαιρίδης, Αμπελίδης (Δέλγας), Μιαμιαμσίδης, Περεντίδης, Δελτσίδης (Βίντσης), Δένιτας, Ευσταθιάδης, Μπέντας (Μάτσιος), Σταματόπουλος, Μοσινιάν

Δόξα Δόξας: Διαμαντής, Μουσικούδης, Πατρώνας, Λουλούδης, Μαντάς (20' Βαβαϊτης), Καπουλούς, Μαλλιώρας, Κιτσικούδης Γ. (46' Κουρούδης), Κορομηλάς (78' Αραμπατζής), Κιτσικούδης Κ., Μανουσιάδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου