Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Νίκη Απαλού-Ατρόμητος Άβαντα 2-3

Ο Ατρόμητος Άβαντα επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 της Νίκης Απαλού και κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Από την πλευρά της η ομάδα του Κωνσταντίνου Κεσσάτη γνώρισε την πρώτη της ήττα.



Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Τσιρογιάννη, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν εννιά λεπτά αργότερα με τον Δημήτρη Κεσσάτη, ο οποίος σημείωσε το πρώτο φετινό του γκολ. Η ομάδα του Χρόνη Νέδου αντέδρασε και κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 43' με τον Μασγάνη και να προηγηθεί με διαφορά δύο τερμάτων στο 48' με τον Μκρτσιάν. Η είσοδος του Θάνου Κεσσάτη με την έναρξη της επανάληψης βοήθησε σημαντικά τους γηπεδούχους, καθώς ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Απαλού μοίρασε αρκετές ασίστ στους συμπαίκτες του, οι οποίες όμως δε μετουσιώθηκαν σε γκολ. Στο 50' ο Σιβούδης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμά του από τον Καζή, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 2-3, με το πέμπτο γκολ του στο πρωτάθλημα. Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση, με αποτέλεσμα η ομάδα του Άβαντα, η οποία αμύνθηκε αποτελεσματικά, να φτάσει στην κατάκτηση των πρώτων τριών βαθμών της.

Την επόμενη αγωνιστική η Νίκη Απαλού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κ-20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (25/10, 11:00), ενώ ο Ατρόμητος Άβαντα θα φιλοξενήσει τον ΑΣ Πέπλου (24/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κτιστόπουλος, με βοηθούς τους Τερζόπουλο και Κοντάρα.

Nίκη Απαλού: Μπάμιος (60' λ.τρ. Μπόγλου), Σπανός, Ντελής (75' Αλμετίδης), Χανός, Ευστρατιάδης, Τσακπινίδης (46' Κεσσάτης Θ.), Κρομμύδας, Ιγνατιάδης, Τσολακάκης, Κεσσάτης Δ., Σιβούδης

Ατρόμητος Άβαντα: Τσακουρίδης, Μελαδένιος, Χατζηευαγγέλου, Μασγάνης, Καζής (Τσιαμπαλής), Τσαχιρίδης (Ταξιόπουλος), Σύρος (Καρασάνης), Γκιαουρίδης, Τσιρογιάννης, Κωνσταντινίδης, Μρκτσιάν

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


1 σχόλιο:

  1. Μπραβο Γρηγορη, σου ευχομε καθε επιτυχια στη ζωη σου.
    και εις ανωτερα παλικαρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή