Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Δόξα Ορεστιάδας-Α.Ο. Νεοχωρίου 3-2

Η Δόξα Ορεστιάδας επικράτησε με 3-2 του Α.Ο. Νεοχωρίου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Η ομάδα του Παναγιώτη Δέλγα σημείωσε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα φτάνοντας πλέον στους τέσσερις βαθμούς, ενώ ο Α.Ο. Νεοχωρίου έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα τρεις βαθμούς.

Η Δόξα Ορεστιάδας άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μοσινιάν με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0. Η ομάδα του Νεοχωρίου κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καβουρούδη στο 63', ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Η Δόξα πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 72ο λεπτό με την εκτέλεση πέναλτι του Ευσταθιάδη. Τρία λεπτά αργότερα το Νεοχώρι έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μαλτούδη. Στο 79' ο Μοσινιάν με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τέταρτο στο φετινό πρωτάθλημα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Τρία λεπτά μετά ο Μελιξετιάν μείωσε σε 3-2 σημειώνοντας το τρίτο γκολ του στη σεζόν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαββούδης με βοηθούς τους Σταγκόπουλο και Καλαϊτζίδη.

Η Δόξα Ορεστιάδας θα φιλοξενήσει την Κυριακή στις 15:00 την Ομόνοια Φυλακίου, ενώ ο Α.Ο. Νεοχωρίου θα υποδεχθεί την Ένωση Οινόης (25/10, 11:00).

Δόξα Ορεστιάδας: Πατσιώρας, Καρασμανάκης, Σιμσιρίκης, Τσαλκιτζής, Δένιτας, Ευσταθιάδης, Μιαμιασίδης, Δελτσίδης, Μπέντας, Σκερλετόπουλος, Μοσινιάν

ΑΟ Νεοχωρίου: Μητροκολοβός, Δημητριάδης Σ. (Θεοδώρου), Μαλτούδης, Δημητριάδης Δ., Καδόπουλος, Κουσουλός, Ρουσίδης, Ζουπίδης, Καβουρούδης, Μελιξετιάν, Παπαδόπουλος

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου