Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ατρόμητος Ασπρονερίου-Ο.Φ.Ι. Ισαακίου 4-0

Ο Ατρόμητος Ασπρονερίου επικράτησε εντός έδρας με 4-0 του Ο.Φ.Ι. Ισαακίου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Η ομάδα του Ασπρονερίου σημείωσε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Ο.Φ.Ι. Ισαακίου δεν έχει μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή σε δύο αγώνες (στην πρεμιέρα είχε ρεπό).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης με εκτέλεση φάουλ του Γαβριηλάκη. Η ομάδα του Ισαακίου έφτασε κοντά στην ισοφάριση δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο με ισάριθμα δοκάρια του Νοτόπουλου και του Καραμπουρναλή.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματά του με πλασέ του Κυπαρισσούδη. Στο 58' το Ισαάκιο έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη μείωση του σκορ με το δοκάρι του Δημητρακάκη. Στο 75ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν σε τρίτο γκολ με το πλασέ του Μαργαριτούδη και στο 85' ο Γαβριηλάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σουβαρας με βοηθούς τους Παλαιοπάνη και Ουζουνίδη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος Ασπρονερίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πυρσό Σιδηρούς (25/10, 15:00), ενώ ο Ο.Φ.Ι. Ισαακίου θα φιλοξενήσει τη Δόξα Ελληνοχωρίου (24/10, 16:00).

Ατρόμητος Ασπρονερίου: Παπαδάκης, Πεχλιβανούδης, Μπέντσης, Τσομπανούδης, Μπιμπούδης, Μαργαριτούδης, Ναζίρης, Σαρακινούδης (70' Κυπαρισσούδης Ν.), Γαβριηλάκης, Φουτσιτζούδης, Κυπαρισσούδης Δ.

Ο.Φ.Ι. Ισαακίου: Υφαντής, Σιουρδάκης Δ., Καραμπουρναλής, Τζίνης, Βελισσάρης, Καπουκρανίδης, Νοτόπουλος, Γραμμενίδης, Αποστολόπουλος, Δρακούδης, Δημητρακάκης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου