Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ορφέας Σοφικού-Ασπίδα Βρυσούλας 4-1

Ο Ορφέας Σοφικού επικράτησε με 4-1 της Ασπίδας Βρυσούλας και σημείωσε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες. Από την πλευρά της η ομάδα της Βρυσούλας, που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες στο χθεσινό παιχνίδι, έχει μέχρι τώρα τρεις βαθμούς, καθώς στην πρεμιέρα επικράτησε της Δόξας Ελληνοχωρίου.



Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13' με τον Τουφάκη και διπλασίασαν τα τέρματά τους με εκτέλεση πέναλτι του Τσοκαλίδη στο 27ο λεπτό. Στο 43' ο Βασιλόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 50' ο Παπαδημητρίου ''έγραψε'' το 4-0. Στο 65' ο Ουσταμπασίδης μείωσε  για τους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.



Την επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας Σοφικού έχει ρεπό, ενώ η Ασπίδα Βρυσούλας υποδέχεται τον Α.Ο. Κορνοφωλιάς (18/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαββούδης με βοηθούς τους Τσομπανίδη και Θεοδωρακέλη.

Ορφέας Σοφικού: Μπρούτσος, Τριανταφυλλάκης, Ελευθεριάδης, Τσοκαλίδης, Λεύκελης, Τσόγκας, Παπαδημητρίου, Παπαγεωργίου (46' Βαρταλάμης), Βασιλόπουλος, Τουφάκης (62' Καρασμανάκης), Μπαμπαγεωργόπουλος (81' Τσιαφάκης)

Ασπίδα Βρυσούλας: Γκάκιος, Ζλάτκος, Λεμονάκης, Τρανόπουλος (25' λ.τρ. Θεοδωρίδης Κ.), Θεοδωρίδης Ν., Κουτσάγιας, Ουσταμπασίδης (78' Πετσινάκης), Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Ρετζέπ, Μουλαρογιάννης (50' Τολιούδης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου