Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ακρίτας Δαδιάς-Ατρόμητος Ασπρονερίου 4-2

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από το πρώτο ημίχρονο, ο Ακρίτας Δαδιάς ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και επικράτησε με 4-2 του Ατρομήτου Ασπρονερίου φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Από την πλευρά της η ομάδα του Ασπρονερίου δεν έχει μέχρι τώρα βαθμό, παρά το γεγονός ότι σημείωσε έξι γκολ σε δύο αγώνες.



Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με 0-2, χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Φουτσιτζούδη στο 33ο και 40ο λεπτό της αναμέτρησης. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Απόστολο Ράλλη, ισοφάρισαν με τον Γιώργο Καλόγερο στο 55', προηγήθηκαν στο 80' με τον Τσιάνγκα, που είχε περάσει ως αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα στη θέση του Σίμου Τσαρτασαλίδη και διαμόρφωσαν στο 85' το τελικό 4-2 με το δεύτερο γκολ του Γιώργου Καλόγερου.



Την επόμενη αγωνιστική ο Ακρίτας Δαδιάς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πυρσό Σιδηρούς (18/10, 11:00), ενώ ο Ατρόμητος Ασπρονερίου υποδέχεται τον Ο.Φ.Ι. Ισαακίου (17/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κτιστόπουλος με βοηθούς τους Σουμάκα και Σταγκόπουλο.

Ακρίτας Δαδιάς: Kαραμπάτσας, Καλόγερος Χ., Ράλλης Ε., Βενετάκης (40' Τσαρσαταλίδης Σ.-75' Τσιάνγκας), Γιαμουζής (89' Κατσικίδης), Ράλλης Απ., Νικολαϊδης, Τοπούζης, Ασλανίδης, Αρουτσίδης, Καλόγερος Γ.

Ατρόμητος Ασπρονερίου: Παπαδάκης, Παπαδούδης, Μπέντσης, Τσομπανούδης, Μπιμπούδης, Παρασχούδης, Πεχλιβανούδης, Μαργαριτούδης, Τασιούδης (80' Κουτσιπετσίδης), Φουτσιτζούδης, Σαρακινούδης (65' Κυπαρισσούδης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου