Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Bραβεύθηκαν οι εθελοντές του Run Greece της Αλεξανδρούπολης

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στη Λέσχη Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης βράβευσε τους 150 περίπου εθελοντές του δευτέρου Run Greece της Αλεξανδρούπολης τιμώντας τους με απονεμητήριο με την καρφίτσα των εθελοντών του Run Greece και την κρεμαστή κάρτα του αγώνα.



Ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα και Αντιπρόεδρος του Εθνικού Κώστας Πατερόπουλος ευχαρίστησε εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής αλλά και του Εθνικού, τους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία της διοργάνωσης, όπως επίσης και τις εθελοντικές οργανώσεις που βοήθησαν με τα μέλη τους. Επίσης, αναφέρθηκε στη συνεργασία μεταξύ ατόμων και φορέων, η οποία έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Τέλος, ζήτησε από τους εθελοντές να ενταχθούν στην Τράπεζα Εθελοντών του Εθνικού, η οποία θα συνεργάζεται με φορείς σε δράσεις τους, αλλά και θα αποτελεί εθελοντικό δυναμικό και για άλλες εκδηλώσεις του Εθνικού.



Ο υπεύθυνος των εθελοντών του Run Greece Kώστας Χαριτόπουλος ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη συνέπεια και τη συνεργασία τους που έδειξαν την περίοδο προετοιμασίας και διεξαγωγής του αγώνα.



Όλοι μαζί παρακολούθησαν το βίντεο του αγώνα, όπως επίσης και μια μικρή παρουσίαση του Εθνικού.



Τις βραβεύσεις έκαναν ο Αντιδήμαρχος κ. Γερακόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βαταμίδης, Κουκουράβας, Χιντζή, οι εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού, των Αιμοδοτών, της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών, των Ποδηλατών του Εθνικού, του Συλλόγου Καρκινοπαθών ΣΥΝΕΧΙΖΩ, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Δικτύου Δασοπροστασίας Έβρου, του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου και του τμήματος στίβου του Εθνικού. 



Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 για το 3ο Run Greece.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου