Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ήττα για τον Έβρο Σουφλίου από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Ο Έβρος Σουφλίου ηττήθηκε με 0-4 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ο προπονητής Μπάμπης Χρυσοστομίδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Σουφλίου.



Ο αγώνας ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Έβρο, καθώς η ομάδα της Καλαμαριάς προηγήθηκε στο όγδοο λεπτό με τον Βιλανάκη και διπλασίασε τα τέρματά της στο 12' με αυτογκόλ του Ζυγκερίδη. Στο 18ο λεπτό ο Πολιανίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Τα γρήγορα γκολ των φιλοξενουμένων αποσυντόνισαν την ομάδα του Σουφλίου, που επιχείρησε σταδιακά να βρει διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα.

Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα του Σουφλίου επιχείρησε να αντιδράσει και να μειώσει το σκορ, δημιουργώντας ευκαιρίες με κυριότερη αυτή του σουτ του Δραγανίδη, αλλά χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις ο Απόλλων Καλαμαριάς έφτασε και σε ένα τέταρτο γκολ με τον Μουτζούρη, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα στη θέση του Αθανασιάδη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει την Κοζάνη (1/11, 15:00) με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουμπαράκης (Θράκης), με βοηθούς τους κ. Κούλα και Κηλικιώτη του συνδέσμου Ξάνθης.

Έβρος Σουφλίου: Θυμιανίδης, Μπάμιος, Λειβαδιώτης (46' Πιτσόκος), Χατζάκος, Λουϊζίδης Μ., Χιζανασβίλι (46' Λουϊζίδης Χ.), Δραγανίδης, Αβογιάν, Εμρέ (75' Αντωνιάδης Γ.), Ζυγκερίδης, Λίτσκας


Απόλλων Καλαμαριάς: Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μάντζιος, Σαμαρόπουλος, Koυκουλέκης, Προβατίδης, Βιλανάκης (75' Μπονέρης), Ζανέττου, Πολιανίδης (80' Ταουσάνης), Αθανασιάδης (55' Μουτζούρης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου