Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Νίκη Αλεξανδρούπολης-Ποσειδώνας Βέροιας 3-1

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης επικράτησε με 3-1 του Ποσειδώνα Βέροιας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου υποομίλου του δευτέρου ομίλου της Α2 Γυναικών και πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη της στην επάνοδό της στην κατηγορία, αλλά και δεύτερη συνεχόμενη μετά απ' αυτή στο Ανατόλια στο τάι μπρέικ.




Η ομάδα του Ιπποκράτη Δήμητσα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενη τον ενθουσιασμό των αθλητριών της και την υποστήριξη των φιλάθλων κατάφερε να κατακτήσει εύκολα το πρώτο σετ με 25-12.


Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Βέροιας έφτασε στην ισοφάριση κερδίζοντας το δεύτερο σετ με 19-25, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης διατήρησε τη ψυχραιμία και την αυτοσυγκέντρωσή της κατακτώντας το τρίτο σετ με 25-16.



Με ανεβασμένη ψυχολογία από την κατάκτηση του τρίτου σετ, οι αθλήτριες της Νίκης επέβαλαν τον ρυθμό τους από το ξεκίνημα του τετάρτου σετ (6-1), διεύρυναν σταδιακά το προβάδισμά τους (12-3, 15-3, 20-8), με αποτέλεσμα το τελικό 25-13 και έφτασαν στην κατάκτηση μιας σημαντικής στο βαθμολογικό και ψυχολογικό τομέα νίκης.



Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ. Μαρκάτσας και Τονονίδης.





Την επόμενη αγωνιστική η Νίκη Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηρακλή Ιωαννίνων, ο οποίος ηττήθηκε σήμερα στο τοπικό ντέρμπι με 3-1 από τον ΑΣ Γιάννενα.


Νίκη Αλεξανδρούπολης: Βενέτη, Χαρισιάδου, Καρακύκλα, Καλογεροπούλου, Δεδούση, Νικολαϊδου, (λ) Λυμπεροπούλου/Πρόκτερ, Κωνσταντινίδου, Καράμπαλη, Λαμπρίδου, (λ) Σιδερίδου, Αργύρη


Ποσειδώνας Βέροιας: Κυριαζάκη, Κυριακίδου, Τσιούχα, Τσαουσοπούλου, Μοσχά, Γαλλίκα, (λ) Γρηγοριάδου/ Τσιλίκα, Ντακοπούλου

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου