Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-0

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.



Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε από την ομάδα του Κώστα Βουρδόγλου στο εικοστό λεπτό, όταν ο Μαμούτ, που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, δε μπόρεσε να γίνει αποδέκτης της μπάλας στη σέντρα του Γωνιάδη. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου το σουτ του Καραπατσιά, μετά από κεφαλιά-πάσα του Γωνιάδη, πέρασε λίγο άουτ. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατόρθωσε να μετουσιώσει σε γκολ τις δύο ευκαιρίες, που της παρουσιάστηκαν και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.


Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Συριτούδης έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρλόπουλου. Στο 66' ο Σουμουλίδης μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Καραπατσιά και δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Μπαρέττα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της εστίας του Συριτούδη. Στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καζαντζίδης έβγαλε τη σέντρα με τη μπάλα να καταλήγει άουτ στην κεφαλιά του Αποστολίδη. Στο 80' το σουτ του Πελτέκη είχε την ίδια κατάληξη. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία, όταν ο Συριτούδης απέκρουσε τα σουτ των Τσίλογλου και Καρλόπουλου. Στο 88ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαρέττας. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα ο Σουμουλίδης μπλόκαρε τη μπάλα στην κεφαλιά του Γωνιάδη.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δημητριάδης του συνδέσμου Χαλκιδικής με βοηθούς τους κ. Κελάζογλου και Μαλανδρή του ίδιου συνδέσμου.


Την επόμενη αγωνιστική ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Θύελλα Φιλώτα (1/11, 15:00).


Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης (65' Αμπραχαμιάν), Πελτέκης (86' Κυριζάκης), Τορομανίδης, Καραπατσιάς, Γωνιάδης, Μαμούτ (61' Ερκάν)

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Σουμουλίδης, Δαγκούλης (67' Καζαντζίδς), Γαλακτερός, Πόπτσης, Ματεντζίδης (61' Μουσικάκης), Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος (89' Ασλανίδης), Αποστολίδης, Τσίλογλου, Μπαρέττας

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου