Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Άλεξ-Α.Ε. Διδυμοτείχου

Η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου επικράτησε εκτός έδρας με 5-0 του Άλεξ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Η ομάδα του Διδυμοτείχου σημείωσε την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες (πραγματοποίησε το ρεπό της την τέταρτη αγωνιστική), ενώ η ομάδα του Άλεξ γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.





Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ιντζέ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Άλεξ και με πλασέ από τη δεξιά πλευρά άνοιξε το σκορ για την Α.Ε.Δ. πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Στο τέταρτο λεπτό μετά από σέντρα του Μουχτάρη από τα αριστερά, το γύρισμα του Καλυμνιού δε βρήκε αποδέκτη της μπάλας, με αποτέλεσμα να περάσει ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο 18' ο Δουλούδης απέκρουσε τη μπάλα στο σουτ του Θώδη και στην επαναφορά της μπάλας έδιωξε σε κόρνερ νέο σουτ από τον Καλυμνιό. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Διδυμοτείχου διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Δαρβούδη με το διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου το σουτ του Κώστα Κυριακίδη απομάκρυνε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Διδυμοτείχου.






Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι προπονητές των δύο ομάδων πραγματοποίησαν από δύο αλλαγές. Για την ομάδα του Γιάννη Αναστασιάδη πέρασαν στον αγώνα οι Λουμάνι και Γεωργιάδης στη θέση των Μουχτάρη και Κώστα Κυριακίδη, ενώ για το Διδυμότειχο οι Παπούδης και Τσιτσκάρης αντικατέστησαν τους Ζιαρτούδη και Δοϊνούδη. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης η εκτέλεση φάουλ του Ιντζέ κατέληξε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Βασίλη Κυριακίδη. Στο 52' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη οφσάιντ στον Καλυμνιό, ο οποίος στην εξέλιξη της φάσης έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Λυπίτκα. Δύο λεπτά αργότερα η Α.Ε.Δ. διπλασίασε τα τέρματά της με κεφαλιά του προωθημένου Κοτζά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ιντζέ, που από εκτελεστής στο πρώτο γκολ, έγινε δημιουργός στο δεύτερο. Στο 59' ο Τζανετάκος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιντζέ. Στο 71' ο Πετρόπουλος με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ιντζέ, ''έγραψε'' το 0-4. Στο 78ο λεπτό ο Πετρόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο στο φετινό πρωτάθλημα διαμόρφωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ το τελικό 0-5. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Γιαννόπουλου, μετά από σέντρα του Πρικάκη, κατέληξε άουτ. Στο 81' το σουτ του Λουμάνι είχε την ίδια κατάληξη και δύο λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ του Άλεξ έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ στο σουτ του Ιντζέ. Στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης ο Δουλούδης μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Καλυμνιού.







Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σουβαρας με βοηθούς τους κ. Θάνο και Γεωργακούδη.




Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Άλεξ έχει ρεπό, ενώ η Α.Ε. Διδυμοτείχου θα φιλοξενήσει τον Άρδα Καστανεών (8/11, 15:00).



Άλεξ: Β. Κυριακίδης, Λυπίτκας, Θώδης, Βενετίδης, Κολγκέκα (80' Τηλέγραφος), Μαμρικισβίλι, Μουχτάρης (46' Λουμάνι), Καλομπρατσίδης, Καλυμνιός, Καλαϊτζίδης, Κυριακίδης (46' Γεωργιάδης)



Α.Ε.Διδυμοτείχου: Δουλούδης, Ζιαρτούδης (46' Τσιτσκάρης), Δαρβούδης, Κοτζά, Τζανετάκος, Πρικάκης, Δοϊνούδης (46' Παπούδης), Πετρόπουλος, Γκατσιούδης (80' Χατζηλίδης), Γιαννόπουλος, Ιντζές

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου