Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Νίκη της Γ.Ε.Α. επί της Χ.Α.Ν.Θ.

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Α2 Ανδρών πανηγύρισε η Γ.Ε.Α, που επικράτησε με 3-0 σετ (25-21, 29-27, 25-23) της Χ.Α.Ν.Θ. στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>>.



Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ με μεγάλη αποτελεσματικότητα στην επίθεση και καλή υποδοχή, με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο σκορ με 9-4 και 11-5, γεγονός που ανάγκασε τον προπονητή της ΧΑΝΘ να καλέσει τάιμ άουτ. Η ΓΕΑ διατήρησε ένα σταθερό προβάδισμα 4-5 πόντων (16-11, 19-15) με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με δύο σερί πόντους σε 19-17. Μετά το τάιμ άουτ του προπονητή της ΓΕΑ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης διεύρυνε εκ νέου το προβάδισμά της (23-18) και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-21.




Στο δεύτερο σετ, η παρουσία του Τσομπάνογλου (πέρασε στον αγώνα στα μισά του πρώτου σετ) βελτίωσε την υποδοχή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που στο πρώτο σετ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από τις επιθέσεις σε πρώτο χρόνο του Στοϊλούδη και την αποτελεσματικότητα των Γραμματικάκη, Αρχοντούδη και Μπουφίδη. Η ομάδα της Γ.Ε.Α. εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία των αθλητών της και όντας πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία κατέκτησε και το δεύτερο σετ, που είχε συναρπαστική εξέλιξη με 29-27. Ίδια ήταν και η κατάληξη του τρίτου σετ, με την ομάδα της Γ.Ε.Α. να το κερδίζει με 25-23, φτάνοντας στην κατάκτηση της νίκης με 3-0 σετ.



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη Χ.Α.Ν.Θ. αγωνίζεται ο πρώην αθλητής της Γ.Ε.Α. Ηλίας Φιλιππίδης.


Την επόμενη αγωνιστική η Γ.Ε.Α. θα αντιμετωπίσει στο Αιγίνιο τη Νίκη, η οποία έχει σημειώσει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες (τη δεύτερη αγωνιστική είχε ρεπό).



Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ. Παπαχρήστου και Μαρκάτσας.

Τα σετ: 25-21, 29-27, 25-23

Γ.Ε.Α.: Αρχοντούδης, Δαλδαβερένης, Μπουφίδης, Γραμματικάκης, Κωνσταντινίδης, Στοϊλούδης, (λ) Μπαξεβανίδης/Ανδρεάδης

Χ.Α.Ν.Θ.: Νικολακάκης, Ζαλίδης, Χρυσάφης, Τερζόγλου, Γιάγκος, Αλεξίου, (λ) Πάντσιος/Πρώϊος, Τσομπάνογλου, Καλλέργης, Φιλιππίδης, Δημητρίου

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου