Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ήττα και αποκλεισμός για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από τον ΠΑΟΚ

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, ο οποίος πήρε το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του League Cup, όπου θα λάβουν μέρος επίσης ο οικοδεσπότης Φοίνικας Σύρου, ο Ολυμπιακός και η νικήτρια ομάδα των αγώνων του Ηρακλή με τη Λαμία και κατόπιν του νικητή αυτού του ζευγαριού, που θα παίξει με τον Παμβοχαϊκό.



Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Νικολάι Ζελιάσκοφ είχε στη διάθεσή του τους Κουβανούς Χιμένες και Σεπέντα, οι οποίοι σημείωσαν 15 και 7 πόντους αντίστοιχα, ενώ στο βασικό σχήμα του Εθνικού ξεκίνησε ο Ίλιτς αντί του Σούλιαγιτς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην οποία αγωνίζονται ο Πέτρος Πέτρογλου και ο Δημήτρης Γκαράς, κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ με 25-20 και το τρίτο με 25-16. 

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα και στο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Άρη. 

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Γεωργιάδης και Βασιλειάδης.

Τα σετ: 25-20, 25-20, 25-16

ΠΑΟΚ: Xιμένες, Παντακίδης, Κουρνέτας, Σαπέντα, Γκεοργκίεφ, Πέτρογλου, (λ) Γκαράς/ Ντίνας, Σαμπανάι, Εφραιμίδης, Καρασαββίδης

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Κ. Δαλακούρας, Τουρανιάνιν, Κασαμπαλής, Κιόσης, Ίλιτς, Α. Δαλακούρας, (λ) Δαρίδης/ Βλαχόπουλος, Τσέλιος, Χαραλαμπίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου