Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Nέστος Χρυσούπολης-Έβρος Σουφλίου 2-2

Ο Έβρος Σουφλίου απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στη Χρυσούπολη με αντίπαλο τον Νέστο στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής και έφτασε τους πέντε βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες.



Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Θυμιανίδης απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Ζγκούρι. Η ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 26' με δυνατό σουτ του Ζυγκερίδη. Πέντε λεπτά αργότερα η κεφαλιά του προωθημένου Χατζάκου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φραγκούλη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα το σουτ του νεοεισελθόντος Μαχαιρούδη (πέρασε στον αγώνα στη θέση του Αλεξανδρουπολίτη Γιώργου Λαζαρίδη) κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Θυμιανίδη. Στο 72' η ομάδα της Χρυσούπολης έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Αλεξανδρουπολίτη κεντρικού αμυντικού Αντρέα Μρκτσιάν και προηγήθηκε στο σκορ με νέα εκτέλεση πέναλτι, αυτή τη φορά του Γκατζολάρι στο 81'. Η ομάδα του Σουφλίου αντέδρασε άμεσα και δείχνοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87' με σουτ του Πιτσόκου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δραγάτης με βοηθούς τους Γούτα και Μαλανδρή του συνδέσμου Χαλκιδικής.

Την επόμενη Κυριακή (25/11, 15:00) ο Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Γαμβρέλης, Σεφερίδης (35' λ. τρ. Νίκου), Χασάνογλου, Μκρτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (52' Μαχαιρούδης), Κούτεφ, Ζγκούρι

Έβρος Σουφλίου: Θυμιανίδης, Μπάμνιος, Φραγκούλης (63' Πιτσόκος), Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Αβογιάν (50' Χ. Λουϊζίδης), Χιζανασβίλι, Μερτίκας (75' Θ. Λουϊζίδης), Εμρέ, Ζυγκερίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου