Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Oρέστης Ορεστιάδας-Ποντιακός 2-1

Το γκολ του Χρύσανθου Μεμούρη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έκρινε την αναμέτρηση του Ορέστη Ορεστιάδας με τον Ποντιακό στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Η ομάδα του Γιώργου Αραμπατζή σημείωσε την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, όπως και τα δύο πρώτα της γκολ. Το συγκρότημα του Μιχάλη Μπαξεβάνογλου έχει μέχρι τώρα τρεις βαθμούς έχοντας κάνει το ρεπό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε από τους γηπεδούχους στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ελευθεριάδη. Η ομάδα του Ποντιακού απάντησε στην ευκαιρία του Ορέστη στο 23ο λεπτό με τον Θάνο, ο οποίος βρέθηκε σε τετ-α-τετ, αλλά δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Γαβριήλ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκλήρωσε χωρίς άλλες αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τους δύο αντιπάλους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα της Ορεστιάδας έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, αλλά το σουτ του Μεμούρη κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Αλμπάντη. Στο 61' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Ελευθεριάδη. Στο επόμενο λεπτό της αναμέτρησης ακυρώθηκε ως οφσάϊντ γκολ του Χριστοφορίδη με κεφαλιά, μια απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων. Δύο λεπτά αργότερα ο Γαβριήλ απέκρουσε τη μπάλα στην κεφαλιά του Χριστοφορίδη. Στο 67' ο νεοεισελθών Χουρίδης με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Ποντιακό πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ορέστης Ορεστιάδας έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μπακιρτζή στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μεμούρης με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ορέστης Ορεστιάδας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ένωση Μεταξάδων-Παλιουρίου (24/10, 16:00), ενώ ο Ποντιακός θα φιλοξενήσει την ΠΑΕ Ριζίων (25/10, 15:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυριαζίδης με βοηθούς τους Καραϊσκο και Δαλαμπούρα.

Ορέστης Ορεστιάδας: Γαβριήλ, Σαραγλίδης (77' Μπαλάκης), Ζαχαρνούδης, Οικονόμου, Γιόντης, Μεμούρης, Νικολαϊδης (46' Μπακιρτζής), Βουδούρης, Ελευθεριάδης, Παρασκευάς, Παπαγιαννίδης (69' Κατσαμάγκας)

Ποντιακός: Αλμπάντης, Χατζαντριάν, Μιχαηλίδης (70' Γεωργόπουλος), Σουγιουλτζής, Λιούρτας, Ασταλάκης (65' Χουρίδης), Παπάζογλου, Ρήγας, Θάνος (82' Παμπορίδης), Τρανόπουλος, Χριστοφορίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου