Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Oι Εβρίτες της Volleyleague

Αρχίζει σήμερα από τη δεύτερη αγωνιστική η Volleyleague και τα <<Γήπεδα του Έβρου>> σας παρουσιάζουν τους Εβρίτες παίκτες και προπονητές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, όπως επίσης και τους αθλητές και τεχνικούς, που έχουν φορέσει τη φανέλα ή καθίσει στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Α.Ο. Ορεστιάδας.




O Ορεστιαδίτης λίμπερο, Δημήτρης Γκαράς, που πανηγύρισε πέρυσι την κατάκτηση του νταμπλ, θα φοράει και φέτος τη φανέλα του ΠΑΟΚ.


Ο Πέτρος Πέτρογλου, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ορεστιάδα, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2003 και φόρεσε τη σεζόν 2011-2012 και τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, θα αγωνιστεί φέτος στον ΠΑΟΚ.


Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ, που ως αθλητής φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο.Ο. από το 1995 μέχρι το 1998 και έκλεισε την καριέρα του στην Ελλάδα, επίσης στην Ορεστιάδα, τη σεζόν 2005-2006, θα καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ.


Ο Μπόζινταρ Τσουκ, που φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι το Φεβρουάριο του 2015, θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.


Ο Θεοδόσης Ηλίας, που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, θα πασάρει φέτος στο Φοίνικα Σύρου.


Ο Χρήστος Μπέλος, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν 2006-2007 στην Ορεστιάδα, θα συνεχίσει και φέτος στον Παναθηναϊκό.


Ο Μανώλης Δημητριάδης, που φόρεσε πέρυσι τη φανέλα του ΑΟΟ, θα αγωνιστεί φέτος στον Παμβοχαϊκό.


Ο Ανδρέας Ανδρεάδης, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Ο. Τυχερού και αγωνίστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για επτά χρόνια (1997-2004) και επέστρεψε τη σεζόν 2013-2014, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.


Ο Βασίλης Μούχλιας, μετά την παρουσία του στον Ηρακλή, θα είναι συμπαίκτης του Ανδρεάδη στον Άρη.


Ο Νίκος Αγγελόπουλος, που αγωνίστηκε από το καλοκαίρι μέχρι το Δεκέμβριο του 2013 στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, θα πασάρει φέτος στη Λαμία.


Τέλος, ο Μένιος Ρουμελιώτης, που φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι τον Ιανουάριο του 2009, θα αγωνιστεί και φέτος στην Παναχαϊκή.


Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου