Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Ιπποκράτης-Ποντιακός 0-0

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας του Ιπποκράτη με τον Ποντιακό στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Οι γηπεδούχοι, που έχουν αντιμετωπίσει στις πέντε πρώτες αγωνιστικές τις πέντε πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, κατέκτησαν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Από την πλευρά της η ομάδα του Ποντιακού με τη σημερινή ισοπαλία έφτασε στους πέντε βαθμούς σε τέσσερις αγώνες (έκανε το ρεπό της στην πρεμιέρα).






Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Θάνος με σουτ, μετά από γέμισμα του Παπάζογλου στην άμυνα του Ιπποκράτη, έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 22' ο γκολκίπερ του Ιπποκράτη μπλόκαρε τη μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Λιούρτα. Στο 38ο λεπτό ο Ποντιακός έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Χατσαντριάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Μιχάλης Μπαξεβάνογλου, προκειμένου να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας χρησιμοποίησε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου τον Δουλγκέρη, τον οποίο αντικατέστησε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Γεωργόπουλο. 




Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης το σουτ του Χριστοφορίδη κατέληξε στην αγκαλιά του Τζαμπαζάκη. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα το σουτ του Μακιτσιάν πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Αλμπάντης μπλόκαρε τη μπάλα στο πλασέ του Παναγιωτοπούλου. Στο 67' το ψηλοκρεμαστό σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ποντιακού. Στο 76ο λεπτό η εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτόπουλου από την αριστερή πλευρά δε βρήκε στόχο. Στο 83' ο Αλμπάντης μπλόκαρε τη μπάλα στο πλασέ του Παγωνίδη και στην τελευταία αξιόλογη ευκαιρία της αναμέτρησης η σέντρα-σουτ του Καραγκούνη στο 89' κατέληξε άουτ.




Την επόμενη αγωνιστική ο Ιπποκράτης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου, ενώ ο Ποντιακός θα φιλοξενήσει τον Α.Ο. Μαϊστρου.




Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Τερζόπουλο και Γεωργακούδη.





Ιπποκράτης: Τζαμπαζάκης, Καραγκούνης, Ράλλης, Δεληγιαννίδης, Άχπα (47' λ. τρ. Καρίπης), Γαλανός, Μακιτσιάν, Αγοράκης (68' Φραντζανας), Παγωνίδης, Παναγιωτόπουλος, Καραλίδης (60' Κατσαμάγκας)




Ποντιακός: Αλμπάντης, Χατσαντριάν, Μιχαηλίδης, Σουγιουλτζής, Λιούρτας, Ασταλάκης (71' Ρήγας), Παπάζογλου, Δουλγκέρης (46' Γεωργόπουλος), Θάνος (82' Παμπορίδης), Τρανόπουλος, Χριστοφορίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου