Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Θύελλα Φιλώτα-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-2

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Θύελλας Φιλώτα στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και ανέβηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κατάφερε να προηγηθεί στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κυριζάκη, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή στο 10' στη θέση του τραυματία Καραπατσιά. Δέκα λεπτά αργότερα το συγκρότημα του Κώστα Βουρδόγλου έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του σκόρερ του πρώτου τέρματος, Κυριζάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Γωνιάδη στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο επόμενο λεπτό ο Μπαστάνης μείωσε για τη Θύελλα Φιλώτα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μίσσας του συνδέσμου Τρικάλων με βοηθούς τους κ. Μανασή (Τρικάλων) και Παπαλίτσα (Καρδίτσας).

Την επόμενη αγωνιστική, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει τη Δόξα Δράμας, ενώ η Θύελλα Φιλώτα θα παίξει εκτός έδρας με τον Εορδαϊκό.

Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης (69' Καραπέτρος), Γεωργόπουλος, Πιρίτσαους (69' Γιακουμής), Τακίδης, Παπαγεωργίου (81' Σέχι), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Μπαστάνης

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης (75' Σιμιτσάκης), Τορομανίδης, Καραπατσιάς (10' λ.τρ. Κυριζάκης), Τσέκος (85' Χελιδόνης), Γωνιάδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου