Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ήττα για τον Έβρο Σουφλίου από την Κοζάνη

Ο Έβρος Σουφλίου δεν κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-0 από την Κοζάνη στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.



Η ομάδα της Κοζάνης προηγήθηκε στο σκορ στο πέμπτο λεπτό με τον Γιάννο και διπλασίασε τα τέρματά της στο 32' με τον Γ. Τσικόπουλο, ο οποίος στο 70' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 90ο λεπτό ο Δούμας, που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα οκτώ λεπτά νωρίτερα, διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Την επόμενη αγωνιστική, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, ο Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την FC Serres, ενώ η Κοζάνη θα έχει ρεπό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοτσάνης του συνδέσμου Δράμας με βοηθούς τους κ. Ζήρδα και Χασιώτη του ίδιου συνδέσμου.

Έβρος Σουφλίου: Θυμιανίδης, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Δραγανίδης, Εμρέ (79' Λουϊζίδης Χ.), Χιζανασβίλι (46' Ζυγκερίδης), Λίτσκας, Αβογιάν (65' Πιτσόκος), Μερτίκας

Κοζάνη: Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Τσικόπουλος Η., Τσικόπουλος Γ. (82' Δούμας), Πετράκος (57' Τάχιας), Αλμπάνης, Βουτσιώτης, Πασχάλης (71' Χαματάι)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου