Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Α.Ο. Καβάλας 1-1

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχθηκε τον Α.Ο. Καβάλας στο πλαίσιο της εμβόλιμης 12ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.


Η ομάδα του Κώστα Βουρδόγλου, που προηγήθηκε με γκολ του Ερκάν στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάκτηση μίας πολύτιμης νίκης, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Δουμάνη.



Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έφτασε στους 13 βαθμούς και ισοβαθμεί στην ένατη θέση με τον Εορδαϊκό και τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Από την πλευρά του, το συγκρότημα της Καβάλας έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε από τους φιλοξενούμενους στο έκτο λεπτό, όταν το σουτ του Δουμάνη βρήκε σε ετοιμότητα τον Συριτούδη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Εθνικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ερκάν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα της Καβάλας, Αθανασίου. Στο 27' οι ''αργοναύτες'' έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Καζάκη, η οποία κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ του Εθνικού. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Εθνικός απείλησε την εστία της Καβάλας, με το σουτ του Τσέκου, το οποίο κατέληξε άουτ.




Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Εθνικού με τον Δούπα να παίρνει τη θέση του Τσορμπατζίδη. Στο 51ο λεπτό τραυματίστηκε ο επιθετικός της Καβάλας, Βλάσης Καζάκης (σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο έμπειρος φορ υπέστη θλάση) και αντικαταστάθηκε από τον Κανούλα. Στο 62' η κεφαλιά του προωθημένου Λιόλιου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου πέρασε άουτ. Στο 75ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, ο Δέντσας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κανούλας τη δεύτερη, με την μπάλα να έχει την ίδια κατάληξη. Στο 89' σε αντεπίθεση του Εθνικού ο Πελτέκης επιχείρησε το σουτ, το οποίο δε βρήκε στόχο. Ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα έφτανε στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, η Καβάλα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Δουμάνη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού να διαμαρτύρονται στο διαιτητή της αναμέτρησης για ορισμένες αποφάσεις του.



Την Κυριακή στις 15:00 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ ο Α.Ο. Καβάλας θα παίξει στην έδρα του με τον Εορδαϊκό.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σημαιάκης του συνδέσμου Χαλκιδικής, με βοηθούς τους Κελάζογλου του ίδιου συνδέσμου και Χατζηνάκο του συνδέσμου Δράμας.



Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Χελιδόνης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης (46' λ. τρ. Δούπας), Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκάν (81' Θεοδωράκης), Τσέκος (62' Μαμούτ), Γωνιάδης


Α.Ο. Καβάλας: Αθανασίου, Σταματόπουλος (61' Κυγάης), Μαργαρίτης (55' Μπαντάνης), Λιόλιος, Δέντσας, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης, Καζάκης (51'  λ. τρ. Κανούλας)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου