Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Α.Ε.Ν. Χιλής-Ατρόμητος Άβαντα 2-1

Η Α.Ε.Ν. Χιλής επικράτησε εντός έδρας του Ατρομήτου Άβαντα με 2-1 στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Η ομάδα του Δημήτρη Τσώνη συνέχισε την αήττητη πορεία της φτάνοντας τους δεκαεπτά βαθμούς και συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την ΠΑΕ Νίψας και τη Θράκη Φερών. Από την πλευρά του, το συγκρότημα του Χρόνη Νέδου γνώρισε την τρίτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και παρέμεινε στους δέκα βαθμούς.




Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στον αγώνα σημειώθηκε στο έβδομο λεπτό με τον Χατζάκη να επιχειρεί το σουτ και τον γκολκίπερ του Άβαντα, Τσακουρίδη, να αποκρούει τη μπάλα, η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο Ελμαζούδης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά άνοιξε τη μπάλα με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να βγαίνει και να μπλοκάρει τη μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα ο Χατζάκης τροφοδότησε το Νότη, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 17ο λεπτό ο Κωνσταντινίδης με ψηλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ για τον Άβαντα πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Πέντε λεπτά αργότερα ο σκόρερ του Άβαντα σούταρε και ο Αϊνδελής μπλόκαρε τη μπάλα με δεύτερη προσπάθεια. Στο 41ο λεπτό ο Νότης από τα αριστερά έκανε το σουτ με τον Μκρτσιάν να βάζει τη κόντρα και τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Άβαντα. Δύο λεπτά αργότερα, η παράλληλη σέντρα του Παπαναστασούλη πέρασε ανεκμετάλλευτη από τους επιθετικούς των φιλοξενουμένων. Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, το σουτ του Νότη κατέληξε άουτ.





Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την ομάδα του Άβαντα, όταν το σουτ του Τσαχιρίδη στο 52' κατέληξε άουτ. Στο 74ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του προωθημένου Πασχαλίδη, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι μετά από προσπάθεια του Χατζάκη στην περιοχή της ομάδας του Άβαντα. Στο 81' ο Νότης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για την υπόδειξη του οποίου διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 88ο λεπτό το σουτ του Παπαναστασούλη κατέληξε άουτ. Με τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών ο Βλασακίδης, που είχε περάσει στον αγώνα στην ανάπαυλα στη θέση του Διακίδη, έστειλε με πλασέ τη μπάλα άουτ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, το πλασέ του αμαρκάριστου Φραγκούλη από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από ασίστ του Χατζάκη, πέρασε άουτ.



Την Τετάρτη η Α.Ε.Ν. Χιλής θα φιλοξενήσει την ΠΑΕ Νίψας, ενώ ο Ατρόμητος Άβαντα θα υποδεχθεί τον Ποντιακό στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του νοτίου ομίλου του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.





Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους κ. Δερμεντζόγλου και Γεωργακούδη.







Α.Ε.Ν. Χιλής: Αϊνδελής, Ζαχαρίας, Κεσόβ, Καλογήρου, Πασχαλίδης, Διακίδης (46' Βλασακίδης), Κουφάκης (18' λ. τρ. Κούκος), Φραγκούλης, Ελμαζούδης (75' Καπνιστής), Χατζάκης, Νότης









Ατρόμητος Άβαντα: Τσακουρίδης, Μελαδένιος, Χατζηευαγγέλου, Σύρος, Καρασάνης (66' λ. τρ. Φιλίδης), Τσαχιρίδης, Παπαναστασούλης, Μασγάνης (86' Μανωλίδης), Γκιαουρίδης, Κωνσταντινίδης, Μκρτσιάν (46' Τσιαμπαλής)






Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου