Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Έβρος Σουφλίου 6-1

Ο Έβρος Σουφλίου αντιμετώπισε εκτός έδρας το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και ηττήθηκε με 6-1 στο πλαίσιο της εμβόλιμης 12ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Στόγιαν Ουζούνοφ βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς, ενώ το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος συγκατοικεί στην πέμπτη θέση με τον Εθνικό Αγιονερίου έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε στο έβδομο λεπτό με το σουτ του Καρλόπουλου, το οποίο κατέληξε άουτ. Στο 21' η ομάδα του Σουφλίου απείλησε την εστία των γηπεδούχων με σουτ του Αλεξίου. Στο 27ο λεπτό ο Κεφαλάς με πλασέ άνοιξε το σκορ για το Βυζάντιο και στο 39' ο Τσίλογλου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, το σουτ του Αποστολίδη κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ζυγκερίδη στο 56'. Στο 61ο λεπτό ο Τσίλογλου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-0 και στο 68' ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε χατ-τρικ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Aπό το 70' μέχρι το 80' ο Έβρος Σουφλίου έφτασε σε τέσσερις περιπτώσεις κοντά στο γκολ και συγκεκριμένα στο σουτ του Ζυγκερίδη, το οποίο απέκρουσε ο Σουμουλίδης στο 70', στην κεφαλιά του Λουϊζίδη δύο λεπτά μετά, η οποία πέρασε λίγο άουτ, στο πλασέ του Λίτσκα στο 77ο λεπτό, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει τη μπάλα και την κεφαλιά του Ζυγκερίδη, που σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι στο 80'. Στο επόμενο λεπτό ο Έβρος μείωσε με σουτ του Λίτσκα. Στο 84' ο Παντελίδης με πλασέ ''έγραψε'' το 5-1 και στο 87' ο Καρλόπουλος με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 6-1. Στο 90ο λεπτό ο Λίτσκας με πλασέ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Την Κυριακή στις 15:00 o Έβρος Σουφλίου θα φιλοξενήσει τη Θύελλα Φιλώτα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κουναλάκης του συνδέσμου Ξάνθης με βοηθούς τους κ. Χατζημωϋσιάδη του ίδιου συνδέσμου και Ζήρδα του συνδέσμου Δράμας.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Σουμουλίδης, Δαγκούλης, Κάπατζης, Πόπτσης, Μουσικάκης, Αποστόλου (74' Ουζούνογλου), Κεφαλάς, Καρλόπουλος, Αποστολίδης, Τσίλογλου (70' Παντελίδης), Ασλανίδης (66' Γαλακτερός)

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Πιτσόκος, Λίτσιος, Λειβαδιώτης (65' Λουϊζίδης Χ.), Αβογιάν (46' Εμρέ), Χιζανασβίλι, Αλεξίου, Δραγανίδης, Ζυγκερίδης, Μερτίκας (46' Λίτσκας)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου