Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Τρίτη σερί επικράτηση για τη Νίκη Αλεξανδρούπολης

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ηρακλή Ιωαννίνων και επικράτησε με 0-3 σετ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρώτου υποομίλου του δευτέρου ομίλου της Α2 Γυναικών.



Οι αθλήτριες του Ιπποκράτη Δήμητσα σημείωσαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, μετά απ' αυτές με αντίπαλο το Ανατόλια και τον Ποσειδώνα Βέροιας, φτάνοντας τους οκτώ βαθμούς σε τέσσερις αγώνες.

Από την πλευρά της η ομάδα των Ιωαννίνων γνώρισε την τέταρτη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκάτοικο τον Ποσειδώνα Βέροιας, ο οποίος σήμερα υποδέχεται τον Καμπανιακό.

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης κατέκτησε το πρώτο σετ με 17-25, το δεύτερο με 21-25 και το τρίτο με 18-25 συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα.

Πλέον, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης στρέφει το ενδιαφέρον της στην εντός έδρας αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία χθες επικράτησε στο τάι μπρέικ του ΑΟ Ιωαννίνων και παρέμεινε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα σετ: 17-25, 21-25, 18-25

Νίκη Αλεξανδρούπολης: Καλογεροπούλου, Νικολαϊδου, Καρακύκλα, Βενέτη, Δεδούση, Χαρισιάδου, (λ) Λυμπεροπούλου, Λαμπρίδου, Αργύρη, Πρόκτερ, Καράμπαλη, Νικολάου, Κωνσταντινίδου

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου