Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται την Παναχαϊκή

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται την Παναχαϊκή στις 18:00 στο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague θέλοντας να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.



Από την πλευρά της, η ομάδα της Πάτρας προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο <<Μελίνα Μερκούρη>>.

Ο λίμπερο του Εθνικού, Άκης Δαρίδης, δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: <<Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι για εμάς μονόδρομος. Έχουμε έναν αντίπαλο στα μέτρα μας και τα πάντα θα εξαρτηθούν από εμάς. Αν παίξουμε όπως πρέπει, αν ακολουθήσουμε την τακτική που θα σχεδιάσουμε και αν είμαστε συγκεντρωμένοι, τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα παλέψουμε και είμαστε αποφασισμένοι ότι θα δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα έρθει να μας υποστηρίξει>>. Ο Δαρίδης απηύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης να γεμίσει το γήπεδο, να δώσει δυναμικό ''παρών'' για να βοηθήσει την ομάδα. Σ' ό,τι αφορά την καταπόνηση από τους συνεχείς αγώνες, σημείωσε ότι είναι κουραστικό, αλλά <<ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε αυτά τα παιχνίδια>>.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης, ανέφερε: <<Δίνουμε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα και αυτό ήρθαμε να κάνουμε. Βέβαια χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή από το πρώτο ως τον τελευταίο πόντο του αγώνα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα>>.

Τη σεζόν 2013-2014, όταν και η πάλι η Παναχαϊκή ήταν στη Volleyleague, είχαν γίνει δύο αγώνες με τον Εθνικό να κερδίζει και τα δύο ματς με 3-1 σετ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου