Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ήττα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από το Νέστο στη Χρυσούπολη

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετώπισε εκτός έδρας το Νέστο Χρυσούπολης και γνώρισε την ήττα με 3-0 στο πλαίσιο της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.



Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στη δέκατη τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς. Από την πλευρά του, ο σύλλογος της Χρυσούπολης ανέβηκε στους 33 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά του στους επτά βαθμούς από τον πρωτοπόρο Άρη, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, από τη Δόξα στη Δράμα με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο δε σημειώθηκαν πολλές αξιόλογες φάσεις, με εξαίρεση το σουτ του Ζγκούρι στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Νέστος Χρυσούπολης άνοιξε το σκορ στο 47' με σουτ του Τσίτσι. Τρία λεπτά μετά την επίτευξη του γκολ της ομάδας της Χρυσούπολης, o Tσαμουρλίδης εκτέλεσε το φάουλ με τον Καραβελίδη να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 52ο και στο 70' οι γηπεδούχοι έχασαν δύο ευκαιρίες με κεφαλιά του Δεσύλλα και σουτ του Κούτεφ, που κατέληξαν άουτ. Στο 76ο λεπτό ο Νέστος Χρυσούπολης έκανε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι του Κούτεφ, το οποίο κέρδισε ο Ζγκούρι σε μαρκάρισμα του Παρασκευά. Δύο λεπτά αργότερα o Θεοδωράκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Γωνιάδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να ακυρώνεται (ενώ αρχικά είχε κατακυρωθεί από το διαιτητή), μετά από υπόδειξη του επόπτη για χρήση χεριού, μία απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες της ομάδας της Αλεξανδρούπολης. Στο 89' ο Αλεξανδρουπολίτης Γιώργος Λαζαρίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ στην εκτέλεση φάουλ του Τσαμουρλίδη.

Την Κυριακή ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ ο Νέστος Χρυσούπολης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εορδαϊκό στην αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Οικονόμου του συνδέσμου Χαλκιδικής με βοηθούς τους κ. Μαλανδρή του ίδιου συνδέσμου και Κηλικιώτη του συνδέσμου Ξάνθης.

Νέστος Χρυσούπολης: Kαραβελίδης, Παυλακάκης (88' Κακουλίδης), Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Κουτσούμπας, Παπαδάτος (84' Μανούκος), Τσίτσι, Λαζαρίδης, Κούτεφ (79' Γαμβρέλης), Ζγκούρι

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος (80' Αμπραχαμιάν), Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Χελιδόνης, Πελτέκης (68' Θεοδωράκης), Τσορμπατζίδης, Γωνιάδης, Τορομανίδης, Μαμούτ (46' Σιμιτσάκης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου