Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

O A.O. Oρεστιάδας υποδέχεται τη Λαμία

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας υποδέχεται στις 18:00 στο <<Νίκος Σαμαράς>> τη Λαμία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Ιωαννίδης και Τζεπκινλής.



Η ομάδα της Ορεστιάδας προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες (εντός έδρας επί του Παναθηναϊκού και εκτός με Άρη) και επιδιώκει να φτάσει στο τρίτο σερί νικηφόρο αποτέλεσμα, προκειμένου να συνεχίσει την αναρρίχησή της στις υψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Από την πλευρά της, η ομάδα της Λαμίας δεν έχει μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής του Α.Ο.Ο. Πλάμεν Κριστόφ δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση: <<Η Λαμία μπορεί να είναι τελευταία, αλλά δεν έχει κακή ομάδα. Θέλει το χρόνο της και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει ζημιά σε κάθε αντίπαλο που θα την υποτιμήσει. Ξέρω καλά τον Ντραγκίεφ, ξέρω τις ικανότητές του και είμαι σίγουρος πως θα κάνει καλή ομάδα. Για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μη χαλάσουμε αυτό που ξεκινήσαμε να χτίζουμε από την αρχή>>.

Ο τεχνικός της Λαμίας ανέφερε: <<Κάνουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή στην Ορεστιάδα. Πιστεύω πως η Ορεστιάδα είναι ισοδύναμη με μας και θα γίνει δυνατό παιχνίδι. Δεν πάμε για βόλτα στην Ορεστιάδα. Πάμε να παίξουμε σωστό βόλεϊ και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι και περιμένω πως θα έρθει και η νίκη. Με τον Πλάμεν είμαστε μαζί από μικροί, στις εθνικές ομάδες και αντίπαλοι πολλές φορές όταν ήταν στη Λουκόιλ και εγώ στη Μπάτε. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και που θα δώσουμε ως αντίπαλοι ένα δυνατό αγώνα. Στην Ορεστιάδα για το ελληνικό πρωτάθλημα έχω να παίξω εδώ και 20 χρόνια αλλά κάθε χρόνο πήγαινα για φιλικά με τις ομάδες που ήμουν προπονητής στη Βουλγαρία>>.

Είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα. Ο Α.Ο. Ορεστιάδας επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις της περσινής σεζόν.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου