Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει στις 19:00 στο Ζηρίνειο τον Α.Ο.Π. Κηφισιάς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Βουδούρης και Μουλά Ε.



Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες (με αντιπάλους την Παναχαϊκή για το πρωτάθλημα και την Πριέβιντζα για το Challenge Cup) και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Aπό την πλευρά του, ο σύλλογος της Κηφισιάς νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και συγκατοικεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τον Φοίνικα Σύρου.

Ο πασαδόρος του Εθνικού, Σταύρος Κασαμπαλής δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση: <<Μας προβληματίζει η καλή εμφάνιση της Κηφισιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά δείχνει πως ο αντίπαλός μας βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Θα περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε κάτι πολύ δύσκολο, διότι ο αντίπαλός μας έχει και καλή ψυχολογία. Υπάρχει κούραση στην ομάδα, αλλά ο προπονητής μας μοιράζει τα παιχνίδια και έτσι μπορούμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα πολλά ματς. Και εμείς έχουμε πάρει πάνω μας μετά τις νίκες με την Παναχαϊκή και την Πριέβιντζα και είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε τη νίκη και μπορούμε να την πάρουμε απέναντι σ' έναν αντίπαλο με τον οποίο έχουμε και καλή παράδοση>>.

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης ανέφερε: <<Είναι ένα ακόμη σημαντικό ματς για την ομάδα μου. Ο Εθνικός τα τελευταία χρόνια έχει υψηλούς στόχους. Και φέτος παρουσιάζει ψηλή και δυνατή ομάδα στο φιλέ. Καθώς το ματς είναι σημαντικό και γι' αυτόν προβλέπεται να γίνει ντέρμπι. Η ομάδα μου προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με τον ΠΑΟΚ. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνει σ' αυτή. Αν δε διαχειριστούμε σωστά ένα τέτοιο αποτέλεσμα υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουμε σε παγίδα. Γι' αυτό χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί>>.

Ο πασαδόρος και αρχηγός της Κηφισιάς, Δημήτρης Νικολάκης είπε: <<Μετά την καλή εμφάνιση που κάναμε εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ, καλούμε τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Να γεμίσει το γήπεδο, αν είναι δυνατό, και να μας βοηθήσει>>.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι η 21η μεταξύ των δύο ομάδων και ο Εθνικός προηγείται στις νίκες με 12-8. Σε δέκα αγώνες στο Ζηρίνειο ο Εθνικός έχει τέσσερις νίκες.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου