Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

O A.O. Oρεστιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Φοίνικα Σύρου

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 18:00 τον Φοίνικα στη Σύρο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής τηςVolleyleague. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Ονόπας και Φραγκάκης.



H oμάδα της Ορεστιάδας, που έφτασε στη Σύρο το απόγευμα, προέρχεται από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς και βρίσκεται στην έβδομη θέση με δώδεκα βαθμούς.

Ο Φοίνικας Σύρου συγκατοικεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με την Κηφισιά έχοντας συγκεντρώσει μέχρι τώρα 21 βαθμούς, τρεις πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος, που αναδείχθηκε MVP της 9ης αγωνιστικής, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση: <<O Φοίνικας, η Κηφισιά και ο Ολυμπιακός δεν έχουν χάσει ακόμα στην έδρα τους. Την Κηφισιά τη νικήσαμε στην έδρα μας, γιατί όχι να μην πάρουμε τη νίκη στη Σύρο; Δε λέω πως είναι εύκολο, αλλά με την αυτοπεποίθηση που έχουμε αποκτήσει είμαστε έτοιμοι για όλα. Υπάρχει κούραση και από το ταξίδι, αλλά είμαστε καλά και έτοιμοι για έναν καλό αγώνα>>.

Ο Σέρβος διαγώνιος Τόμισλαβ Ντόκιτς ανέφερε: <<Υπάρχει κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε κάποια μετακίνηση. Ο αντίπαλός μας είναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσουμε τη νίκη. Είναι ωραίο να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις. Δίνει κίνητρο να ξεχάσουμε την κούραση και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Ο κόσμος μας στηρίζει και θέλουμε να του ανταποδίδουμε την ευγνωμοσύνη μας με επιτυχίες>>.

Τη σεζόν 2014-2015 οι δύο ομάδες είχαν από μία νίκη. Ο Α.Ο. Ορεστιάδας κέρδισε εντός έδρας με 3-2 τον Φοίνικα Σύρου και ηττήθηκε με 3-0 στη Σύρο.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου