Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό

O Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται στις 19:00 το απόγευμα τον Παμβοχαϊκό στο πλαίσιο της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής της Volleyleague.



Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, που προέρχεται από την ήττα από την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και συγκατοικεί στην έκτη θέση της βαθμολογίας με τον Α.Ο. Ορεστιάδας και τον Παναθηναϊκό, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην ομάδα του Βραχατίου, η οποία νίκησε την Παναχαϊκή στην Πάτρα και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε την επιστροφή του Σέρβου ακραίου Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, ο οποίος θα παρακολουθήσει τη σημερινή αναμέτρηση στο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> και αναμένεται να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας από το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης δήλωσε για το σημερινό αγώνα: <<Η ομάδα μου προσπαθεί να ανταπεξέλθει σ' ένα βαρύ πρόγραμμα με διαδοχικούς δύσκολους αγώνες. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Ο Παμβοχαϊκός έχει μεγάλη δύναμη στο σερβίς και στην επίθεση και πρέπει να κάνουμε σωστό, τακτικό και γρήγορο παιχνίδι για να τον αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά>>.

Από την πλευρά του, ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού, Νικήτας Εφραιμίδης ανέφερε: <<Παίζουμε σε μία δυνατή και παραδοσιακή έδρα. Ο Εθνικός δεν είναι τόσο δυνατός όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά διατηρεί τον ενθουσιασμό και τη δύναμη στην έδρα του με μία νεανική ομάδα. Κλειδί για την αναμέτρηση είναι να χαλάσουμε την υποδοχή τους και να παίξουμε μπλοκ-άμυνα. Αν το κάνουμε αυτό καλά θα φύγουμε με νίκη. Σεβόμαστε τον Εθνικό. Για μας είναι σημαντική η νίκη ώστε να μείνουμε κοντά στους πρωτοπόρους, διαφορετικά θα δούμε αλλιώς τη συνέχεια>>.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Βασιλειάδης και Ιωαννίδης.

Στις οκτώ μέχρι τώρα αναμετρήσεις των δύο ομάδων ο Εθνικός προηγείται στις νίκες με 5-3 και μάλιστα και οι πέντε είναι συνεχόμενες. Στην Αλεξανδρούπολης ο Παμβοχαϊκός έχει μία νίκη σε τρεις αγώνες, η οποία σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2011.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου