Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague

Με τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη, ανοίγει η αυλαία του δευτέρου γύρου της Volleyleague.



O Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που προχώρησε στην απόκτηση του Βραζιλιάνου διαγωνίου Ιγκόρ Γκουιλέν Γκονζάλβες στη θέση του Λούκα Σούλιαγιτς, υποδέχεται τον Άρη με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016. Από την πλευρά του ο Άρης απέκτησε τον πρώην πασαδόρο της ΧΑΝΘ, Γιάννη Πρώιο, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Νίκου Παπασταματάτου, που κατατάχθηκε στον στρατό.

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στη Μίκρα, έχοντας προβεί επίσης σε αλλαγή διαγωνίου, καθώς τη θέση του Σουηδού Φρέντρικ Γκούσταφσον πήρε ο Βραζιλιάνος Άλαν Καρντόσο. Από την πλευρά του ο ''Γηραιός'' απέκτησε το λίμπερο Θάνο Παπαδημητρίου.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Φοίνικα Σύρου, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται με την Κηφισιά την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Κηφισιά θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στην Πάτρα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ουραγό Λαμία και η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη στο Βραχάτι, όπου ο Παμβοχαϊκός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της αγωνιστικής έχουν ως εξής:

    ΗΜΕΡΑ
     ΩΡΑ
    ΓΗΠΕΔΟ
          ΑΓΩΝΑΣ
     ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τετάρτη
17:00
Ρέντη
Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου
Γεροθόδωρος-Φραγκάκης
Τέταρτη
18:00
Μίκρας
Ηρακλής-Α.Ο. Ορεστιάδας
Γεωργιάδης-Βασιλειάδης
Τετάρτη
19:00
Παναχαϊκής
Παναχαϊκή-Κηφισιά
Μυλωνάκης-Μουλά Ε.
Τετάρτη
19:00
<<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>>
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Άρης
Δεληκωστίδης-Στεργιόπουλος
Τετάρτη
19:30
Πανελληνίου
Παναθηναϊκός-Λαμία
Μουλά Λ.-Ονόπας
Πέμπτη
18:00
Βόχας
Παμβοχαϊκός-ΠΑΟΚ
Βουδούρης-Νικολόπουλος



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου