Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Aποχωρεί από το πρωτάθλημα ο Ο.Φ.Ι. Ισαακίου

Την απόφαση να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου γνωστοποίησε ο Ο.Φ.Ι. Ισαακίου, όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο Facebook.



Η ομάδα του Ισαακίου κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στο δεύτερο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, αλλά δεν κατόρθωσε για οικονομικούς λόγους να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία και παρέμεινε στη δεύτερη.

Ο Ο.Φ.Ι. Ισαακίου ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με απολογισμό δώδεκα βαθμών, με τέσσερις νίκες και έξι ήττες, 18 γκολ υπέρ και 23 κατά. Μετά απ' αυτή την εξέλιξη το πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας θα συνεχιστεί με δέκα ομάδες. Οι αγώνες του Ο.Φ.Ι. Ισαακίου δε θα οριστούν στο δεύτερο γύρο και ο κάθε αγώνας θα κατοχυρώνεται στην εκάστοτε αντίπαλη ομάδα με 3-0.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ομάδας στο Facebook αναφέρει:

<<TITΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ
Και όπως όλοι λένε.. όλα τα καλά κάποτε τελειώνει. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους μας η απόφαση πως η ομάδα δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Μια ομάδα που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε πολλά. Υπήρξαν όμορφες στιγμές, όπως χαράς και λύπης και για αυτό θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους όλα αυτά τα χρόνια βοηθήσανε με τον τρόπο τους ώστε η ομάδα να γίνει μια από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία της και ένα συγνώμη που δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε αυτή την πορεία. Ελπίζουμε να βρεθούν άνθρωποι στο μέλλον οι οποίοι θα πάρουν στα χέρια τους τα νία της ομάδας και να την φτάσουν εκεί που της αξίζει>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου