Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Άρη

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> τον Άρη στην αυλαία του δευτέρου γύρου της Volleyleague και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016.



Mε την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Ιγκόρ Γκουιλέν Γκονζάλβες, ο οποίος είναι ο αντικαταστάτης του Λούκα Σούλιαγιτς. Από την πλευρά του ο Άρης προχώρησε στην απόκτηση του πασαδόρου Γιάννη Πρώιου από τη ΧΑΝΘ, που θα πάρει τη θέση του Νίκου Παπασταματάτου, ο οποίος παρουσιάστηκε στον στρατό.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δώδεκα βαθμούς. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Δεληκωστίδης και Στεργιόπουλος.

Ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: <<Οι αγώνες με τον Άρη είναι πάντα ντέρμπι. Το ότι ενισχυθήκαμε δεν σημαίνει πως θα μεταμορφωθούμε. Η ομάδα χρειάζεται δέσιμο, αλλά δεν υπάρχει και χρόνος. Πρέπει να κάνουμε όλοι την υπέρβασή μας για να φέρουμε την ομάδα και πάλι στο σωστό δρόμο στο πρωτάθλημα>>.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μέλκας, ανέφερε: <<Ξεκινάμε τη δύσκολη πορεία μας στο δεύτερο γύρο. Ο στόχος μας παραμένει η άνετη παραμονή. Μας περιμένει δύσκολη δοκιμασία. Ο Εθνικός είναι ενισχυμένος. Λογικά θα έχει και τον Βραζιλιάνο διαγώνιο. Δυστυχώς δεν έχουμε οπτικό υλικό για το πώς παίζει και θα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα>>.

Aνακοίνωση αναφορικά με την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Άρη στο σημερινό αγώνα εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης, η οποία αναφέρει: <<Εν όψει του αγώνα βόλει ανδρών με τον Μ.Γ.Σ. Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 13/1 στις 19:00 ο Α.Σ. ΑΡΗΣ-ΤΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι, σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων δεν επιτρέπεται και γι' αυτό δεν θα διατεθούν εισιτήρια στον Α.Σ. Άρης-ΤΑΠ>>.

Ο Εθνικός μετρά ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ο Άρης έχει να νικήσει στον Έβρο από τις 6 Δεκεμβρίου 2008.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου