Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ο Εθνικός υποδέχεται την Σπαρτάκ Λιγκ για την πρόκριση στους ''8''

Αντιμέτωπος με μία ακόμη πρόκληση βρίσκεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος υποδέχεται στις 19:00 το απόγευμα την Σπαρτάκ Λιγκ στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>>, με στόχο να εξασφαλίσει την πρόκριση στους <<8>> του Challenge Cup.


H oμάδα της Αλεξανδρούπολης είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα στη Σερβία με 3-2 και θέλει τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ, προκειμένου να σφραγίσει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ήττας με 3-2 θα παιχτεί ''χρυσό'' σετ 15 πόντων.

Εάν ο Εθνικός τα καταφέρει, θα προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά. 

Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με την προσθήκη του Βραζιλιάνου διαγωνίου Ιγκόρ Γκιλέν, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο αγώνα. 

Άπαντες στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης επιζητούν και χρειάζονται τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου απευθύνοντας κάλεσμα προς τους Αλεξανδρουπολίτες να γεμίσουν το γήπεδο, προκειμένου να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μετά την πρόκριση στους ''8''.

Ο ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Κώστας Δαλακούρας δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: <<Το παιχνίδι με την Σπαρτάκ είναι δύσκολο, αφού πρόκειται για καλή και δουλεμένη ομάδα. Σίγουρα το υπέρ μας αποτέλεσμα μας δίνει πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί για να τα καταφέρουμε. Όλοι μας θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης. Τον χρειαζόμαστε, θέλουμε να γίνει ο 7ος παίκτης μας>>.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Στόγιαν Μπάρεφ (Βουλγαρία) και Μπενόνε Βιζαν (Ρουμανία).

Εισιτήρια θα προπωλούνται από το πρωί στα γραφεία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (10:00-13:00).

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου