Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ήττα για τη Γ.Ε.Α. από την Α.Ε. Κομοτηνής

Η Γ.Ε.Α. υποδέχθηκε την Α.Ε. Κομοτηνής στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> της Αλεξανδρούπολης και γνώρισε την ήττα με 3-0 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, με την οποία άνοιξε η αυλαία του δευτέρου γύρου του τρίτου ομίλου της Α2 Ανδρών.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έμεινε στους 18 βαθμούς και συγκατοικεί στην έκτη θέση της βαθμολογίας με τον Α.Ο. Σερρών. Από την πλευρά της η ομάδα της Κομοτηνής ανέβηκε στους 21 βαθμούς και είναι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου της Γ.Ε.Α. Στέργιου Δημούδη, ενώ οι αθλητές της ομάδας της Αλεξανδρούπολης αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.



Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με τρεις πόντους (8-5). Με ένα σερί 3-0 η Α.Ε. Κομοτηνής ισοφάρισε σε 8-8 και στη συνέχεια πήρε το προβάδισμα (8-9) με μπλοκ του Χατζηβλασίου στον Μπουφίδη. Η Γ.Ε.Α. έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα με πόντο του Στοϊλούδη (9-9), αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στη συνέχεια να πάρουν μία διαφορά τριών πόντων (10-13), με τον προπονητή της Γ.Ε.Α. να αντικαθιστά τον Κωνσταντινίδη με τον Κεσκίνη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κατάφερε με τον Γραμματικάκη να μειώσει στον πόντο (14-15), αλλά η Α.Ε. Κομοτηνής εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα της Γ.Ε.Α. στην υποδοχή παίρνοντας ένα προβάδισμα τεσσάρων πόντων (16-20). Με συνεχόμενους άσους του Χατζηβλασίου οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 17-23, η Γ.Ε.Α. μείωσε σε 19-23, αλλά η αντεπίθεσή της δεν είχε συνέχεια, με αποτέλεσμα η Α.Ε. Κομοτηνής να κατακτήσει το σετ με 19-25 με άσο του Δημόπουλου.


Στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ η ομάδα της Κομοτηνής πήρε ένα προβάδισμα τριών πόντων (3-6, 4-7), αλλά η Γ.Ε.Α. κατάφερε να ισοφαρίσει σε 8-8. Οι φιλοξενούμενοι με πόντους του Τερζόγλου ξέφυγαν με τέσσερις πόντους (11-15), με τη Γ.Ε.Α. στη συνέχεια να μειώνει στον πόντο (15-16). Η Α.Ε. Κομοτηνής με μπλοκ του Δημόπουλου στον Γραμματικάκη προηγήθηκε με 15-18, αλλά η Γ.Ε.Α. κατάφερε εκ νέου να μειώσει στον πόντο με σερβίς του Δημόπουλου στο φιλέ (19-20). Ωστόσο, η Α.Ε. Κομοτηνής με πόντους του Δημόπουλου κατάφερε να φτάσει στο σετ μπολ (19-24). Με ''πιαστό'' του Δημόπουλου και άσο του Κεσκίνη η Γ.Ε.Α. μείωσε σε 21-24, αλλά με σερβίς άουτ του Κεσκίνη διαμορφώθηκε το 21-25 υπέρ της Α.Ε. Κομοτηνής.


Στο ξεκίνημα του τρίτου σετ η Α.Ε. Κομοτηνής προηγήθηκε με τρεις πόντους (7-10), αλλά η Γ.Ε.Α. με ένα σερί 3-0 ισοφάρισε σε 10-10 με επίθεση άουτ του Δεληγιαννίδη, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα από τα μισά του πρώτου σετ στη θέση στη θέση του Αλεξανδρουπολίτη Χρήστου Χρηστουηλία. Με πόντο του Κωνσταντινίδη η Γ.Ε.Α. πέρασε μπροστά στο σκορ (13-12), αλλά η Α.Ε. Κομοτηνής ισοφάρισε (14-14) και προηγήθηκε στη συνέχεια με πέντε πόντους (18-23). Με πόντο του Γραμματικάκη και ''πιαστό'' του Σουφλιώτη πασαδόρου της Α.Ε. Κομοτηνής, Χρήστου Καψαλιάρη, η Γ.Ε.Α. μείωσε σε 20-23. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμά τους και έφτασαν στο τελικό 21-25 με επίθεση του Τερζόγλου κατακτώντας τη νίκη με 0-3 σετ.


Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ. Παπαχρήστου και Μαρκάτσας.


Την επόμενη αγωνιστική η Γ.Ε.Α. αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πήγασο Πολίχνης, ενώ η Α.Ε. Κομοτηνής υποδέχεται τον Α.Ο. Σερρών.

Τα σετ: 0-3 (19-25, 21-25, 21-25)

Γ.Ε.Α.: Αρχοντούδης, Δαλδαβερένης, Μπουφίδης, Γραμματικάκης, Κωνσταντινίδης, Στοϊλούδης, (λ) Μπαξεβανίδης/ Κεσκίνης, Ανδρεάδης, Κώτας

Α.Ε. Κομοτηνής: Καψαλιάρης, Φάκας, Τερζόγλου, Χατζηβλασίου, Χρηστουηλίας, Δημόπουλος, (λ) Παπαϊωάννου/Παπασπύρος, Δεληγιαννίδης, Αβερκιάδης



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου