Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Με τις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όπου συμμετείχε η Φιλία Ορεστιάδας.


Η Φιλία Ορεστιάδας ηττήθηκε εντός έδρας με 49-54 από τον ΓΑΣ Κομοτηνή και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του ομίλου με συγκομιδή 10 βαθμών, με δύο νίκες και έξι ήττες. Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής η Ασπίδα Ξάνθης επικράτησε άνετα εκτός έδρας του ουραγού και χωρίς βαθμό Α.Ο. Χρυσούπολης.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής στον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έχουν ως εξής:

Α.Ο. Χρυσούπολης-Ασπίδα Ξάνθης 30-59
Φιλία Ορεστιάδας-ΓΑΣ Κομοτηνή 49-54
Ρεπό ο Αίας Κομοτηνής

Γ' ΟΜΙΛΟΣ-ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' ΦΑΣΗΣ

1. Ασπίδα Ξάνθης 16 (8-0)
2. ΓΑΣ Κομοτηνή 14 (6-2)
3. Αίας Κομοτηνής 12 (4-4)
4. Φιλία Ορεστιάδας 10 (2-6)
5. Α.Ο. Χρυσούπολης 7 (0-8)*
* Ο Α.Ο. Χρυσούπολης έχει έναν μηδενισμό.

Οι δύο πρώτες ομάδες των τριών ομίλων, δηλαδή οι Τιτάνες Δράμας και οι Ίκαροι Σερρών από τον πρώτο όμιλο, οι Πάνθηρες Καβάλας και ο Αστέρας Καβάλας από τον δεύτερο όμιλο και η Ασπίδα Ξάνθης και ο ΓΑΣ Κομοτηνή από τον τρίτο όμιλο προκρίθηκαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων, όπου θα σχηματίσουν ένα όμιλο των έξι ομάδων και θα αγωνιστούν σ' ένα πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών, χωρίς να μεταφέρονται τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων. Η πρώτη ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ και θα προκριθεί στη δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, με αντιπάλους τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων Χαλκιδικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Η πρώτη ομάδα θα προκριθεί στην τελική φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου